Evo imam problem sa winrarom zaboravio sam pasword od arhive i kako sad da je otkljucam...Nikak se ne mogu sjetit....Ima neko rijesenje........
Winrar problem
- poruka: 10
- |
- čitano: 5.635
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imaš password crackere poput:
http://www.rarpasswordcracker.com/
No oni ti ovisno i složenosti lozinke i njezinoj enkripciji(vidi koju si stavio) mogu potrajati danima, pa i godinama.
Ja sam stavio password na file u arhivi i arhive je ZIP a ne RAR....
Ja sam stavio password na file u arhivi i arhive je ZIP a ne RAR....
Što nisi odmah rekao?
Evo jednog programa za razbijanje zip-a ovdje.
Imao sam slican problem i mislim da sam ga rijesio tako sto sam napravio unninstal winzip-a , i sa mape mi je bio skinut password.
P.S. Sad sam probao ovo napraviti u sebe, i password je ostao.Nista od toga.Probaj s ovim gore programima , ali to ce ti dugo trajati...
http://www.tech-faq.com/how-can-i-recover-a-zip-password.html
Imaš ovdje nekoliko riješenja pa pokušaj ;)
Imam problem,instalirao sam win7-64 i nakon par dana korištenja pokrenem glary utilites i normalno počistim,par sati kasnije ponovo pokrenem glary i vidim da opet imam iste greške u registry,sve su u vezi winrara.Kada deinstaliram winrar onda grešaka nema,skenirao sam sa MBAM-om,SAS-om ali problem ostaje.Probao sam instalirati i 32 bita verziju winrara ali sve je isto.Molim ako netko zna kako bih to mogao riješiti.Radi se o Aceru 5740ZG,pentium 6100,4gbdd3,HM55,ati5470
Imao isti problem. Brisao WinRar sa Revom i instalirao 7zip i nema problema. Nema veze s laptopom i Win7, a u čemu je caka, nemam pojma. WinRar je kupovni
Imam problem,instalirao sam win7-64 i nakon par dana korištenja pokrenem glary utilites i normalno počistim,par sati kasnije ponovo pokrenem glary i vidim da opet imam iste greške u registry,sve su u vezi winrara.Kada deinstaliram winrar onda grešaka nema,skenirao sam sa MBAM-om,SAS-om ali problem ostaje.Probao sam instalirati i 32 bita verziju winrara ali sve je isto.Molim ako netko zna kako bih to mogao riješiti.Radi se o Aceru 5740ZG,pentium 6100,4gbdd3,HM55,ati5470
Instaliraj 7 zip i riješi se svih problema.
Instaliraj 7 zip i riješi se svih problema.
Hehe,jesam još i ranije dok sam pokušavao skužiti u čemu je problem.Hvala
EDIT:više nemam nikakvih problema,vratil sam se na win7 32bita.