Kada upalim kompjuter i pojavi se deskpo nemogu otvoriti ni jedan program nista ni restartirat komp zanima me u cemu je problem unaprijed hvala.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kursor miša se pokreće kad mičeš miš?
Pokušaj Windowse pokrenuti u Safe modeu.
Imaš instaliran kakav antivirusni program?
Ako ništa drugo ne pomogne, vraćanje na nedavnu točku vraćanja (Restore Point) bi trebalo pomoći.
da mice se mis imam instaliran avg i comondo sam prekjucer instaliro lud sam neznam sta da radim imam i windows cd sta da radim
A gle... Ako ne možeš računalo pokrenuti, onda možeš vidjeti pokreće li ti se u Safe Modeu. Ili, kod boot izbornika do kojeg se dolazi s F8, odabereš Last Known Good Configuration. Nisi napisao koje Windows imaš.
7 windows
usao sam sa f8 sta sad
isao sam last ovo nista sve isto
isao sam last ovo nista sve isto
Odabereš Repair Your Computer, pa ćeš poslije moći odabrati System Restore.
S tim da pazi - zbog ovog bi ti mogle potencijalno nestati neke datoteke. Nadam se da imaš rezervnu kopiju svega bitnog na nekom drugom mediju (USB sticku, DVD-u...).
ako jos nisi nista vracao pokusaj ovo, kad dode do desktopa stisni "ctrl+alt+del" i pokreni upravitelj zadataka (task manager). Pronađi na listi pokrenutih procesa ""explorer", desni klik na njega pa završi proces (end task). Zatim i gornjem prozoru odi datoteke (files) i stisni to prvo novi zadatak (new task), ukucaj "explorer" (bez navodnih znakova) pa stini u redu. Meni je tako znalo na staroj kanti sa Win XP, zaštopati isto na desktopu, dođe do tu i samo stoji, ovo je rješavalo dok nisam skupio volje da nanovo dignem sistem :)