Pozdrav svima
Vjerojatno vam je poznato ili ste čuli ili ste čak ste imali u stvarnosti problema sa Vistinom SP1 . Ja čak niti ne znam koji su to problrmi pa si ne želim zamarati s tim ˇglobalnim ˇproblemima sa Vistinim SP1. Pa da počnem sa onim što me trenutno muči. 7.5.2008. sam preko automatskog update instalirao zakrpe i neke propuste kod Viste s kojem je meni sasvim uobičajno potrebno i ne stvara mi probleme, dok nije došao taj SP1. Dugo sam dvojio da ga instaliram ili ne, jer sam se bojao da če se nešto nemilo desiti. No napomenuo bi prvo da imam Vistu Ultimate 32 bit, no na moju žalost nije mi orginalna nego kopija. Nemam si ja novasa da si tako nešto priuštim pogotovo orginal no što je tu je. Pa sam na kraju odlučio intalirati SP1 sve je teklo glatko, instalirao, restartirao i sve normalno radi isto kao da nisam instalirao SP1. Ipak sam malo prškao u sistemu i shvatio da mi je taj SP1 moju Vistu ogranišio na 15 dana , dok sam prije nje imao crekiranu i aktivirani a sad ne mogu na stari način aktivirati ni sa išim drugo. pa me zanima imali netko isti problem i kako mogu riječiti taj problem.
Unaprijed hvala