Windows problem

poruka: 7
|
čitano: 1.395
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Windows problem

Hard mi je podijeljen na dvije particije, i nakon sto sam podigao sistem na c disku, pocelo je da mi izbacuje probleme poput iskljucenog task managera, ne prepoznavanje antivirusa, oni uobicajeni virusni problemi, ankon cega sam formatirao i d i c disk. medjutim, i nakon formatiranja, manager mi je iskljucen, a ne prepoznaje antivirusne programe, ili nece da ih instalira, samo prekine upola, ili ih nikako nema nakon downloadovanja. skeniro sam i briso citav dan juce, medjutim nista. ako mi neko moze pomoci molim vas, bio bih jako zahvalan. hvala unaprijed

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Windows problem

Ja bih na tvom mjestu napravio reinstalaciju Windowsa.

One good thing about music, when it hits you, you feel no pain. - Bob Marley
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Windows problem
yakkazu kaže...

Hard mi je podijeljen na dvije particije, i nakon sto sam podigao sistem na c disku, pocelo je da mi izbacuje probleme poput iskljucenog task managera, ne prepoznavanje antivirusa, oni uobicajeni virusni problemi, ankon cega sam formatirao i d i c disk. medjutim, i nakon formatiranja, manager mi je iskljucen, a ne prepoznaje antivirusne programe, ili nece da ih instalira, samo prekine upola, ili ih nikako nema nakon downloadovanja. skeniro sam i briso citav dan juce, medjutim nista. ako mi neko moze pomoci molim vas, bio bih jako zahvalan. hvala unaprijed

znaš li kako se zovu ti virusi što si brisao i skenirao čitav dan...da nije slučajno vieus virut ili sality u pitanju ?

14 godina
neaktivan
Windows problem

mislim da je u pitanju sality, jer koji god fajl da skeniram s malverbajtsom izbacimi win32/sality. malo prije samo skenirao sa avg removerom, i uspio nekako da instaliram avast, ali ga sada blokira, ne reaguje na komande uopce. a napravio sam reinstalaciju windowsa, formatirao oba diska, i ponovo ista stvar

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ako nemaš ništa bitno na računalu, najbolje je kompletno sve formatirati i sve ispočetka...ako želiš pokušati počistiti računalo onda uradi ovako :

1. skini SalityKiller.zip , raspakiraj program na desktop

-dvoklikom pokreni program i ako zatraži restart dozvoli

2.nakon restarta izbriši sality killer, skini novi i ponovi scan

3.skini dr.web cure it i spremi na desktop

-pokreni express scan i sačekaj dok ne završi, nakon toga pokreni full scan (označi sve diskove)

4.skini combofix i spremi na desktop

-isključi antivirus

-pokreni combofix i na sve što traži odgovori potvrdno

-log koji izađe uploaduj na speedyshare

kad to sve odradiš pokrenut ćeš jedan .reg file koji će vratiti safe mode

a možeš i jednostavno formatirati sve i iznova instalirati programe koje trebaš

-računalo zaraženo virutom i sality virusom se ne formatira na klasičan način

-dakle, kad format dođe do 100% iskopčaj računalo iz struje i ostavi tako par minuta

-nakon nekoliko minuta uključi računalo u struju i nastavi sa instalacijom

eto, sad imaš izbor i odaberi što ćeš raditi

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.5.2011 14:20 (total).
14 godina
neaktivan
Windows problem

a vidis, to nisam znao, instaliro sam windows na klasican nacin, kao i uvijek. inace, evo radim sve kako si rekao, a kad aploudujem na spidisher, da ga stavim na temu ?

btw. evo uradio sam ovo sa sality killerom, i vec prepoznaje antivirus. kralj si majke mi

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

aha, na temu sve logove

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice