Hard mi je podijeljen na dvije particije, i nakon sto sam podigao sistem na c disku, pocelo je da mi izbacuje probleme poput iskljucenog task managera, ne prepoznavanje antivirusa, oni uobicajeni virusni problemi, ankon cega sam formatirao i d i c disk. medjutim, i nakon formatiranja, manager mi je iskljucen, a ne prepoznaje antivirusne programe, ili nece da ih instalira, samo prekine upola, ili ih nikako nema nakon downloadovanja. skeniro sam i briso citav dan juce, medjutim nista. ako mi neko moze pomoci molim vas, bio bih jako zahvalan. hvala unaprijed
Windows problem
- poruka: 7
- |
- čitano: 1.395
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja bih na tvom mjestu napravio reinstalaciju Windowsa.
Hard mi je podijeljen na dvije particije, i nakon sto sam podigao sistem na c disku, pocelo je da mi izbacuje probleme poput iskljucenog task managera, ne prepoznavanje antivirusa, oni uobicajeni virusni problemi, ankon cega sam formatirao i d i c disk. medjutim, i nakon formatiranja, manager mi je iskljucen, a ne prepoznaje antivirusne programe, ili nece da ih instalira, samo prekine upola, ili ih nikako nema nakon downloadovanja. skeniro sam i briso citav dan juce, medjutim nista. ako mi neko moze pomoci molim vas, bio bih jako zahvalan. hvala unaprijed
znaš li kako se zovu ti virusi što si brisao i skenirao čitav dan...da nije slučajno vieus virut ili sality u pitanju ?
mislim da je u pitanju sality, jer koji god fajl da skeniram s malverbajtsom izbacimi win32/sality. malo prije samo skenirao sa avg removerom, i uspio nekako da instaliram avast, ali ga sada blokira, ne reaguje na komande uopce. a napravio sam reinstalaciju windowsa, formatirao oba diska, i ponovo ista stvar
ako nemaš ništa bitno na računalu, najbolje je kompletno sve formatirati i sve ispočetka...ako želiš pokušati počistiti računalo onda uradi ovako :
1. skini SalityKiller.zip , raspakiraj program na desktop
-dvoklikom pokreni program i ako zatraži restart dozvoli
2.nakon restarta izbriši sality killer, skini novi i ponovi scan
3.skini dr.web cure it i spremi na desktop
-pokreni express scan i sačekaj dok ne završi, nakon toga pokreni full scan (označi sve diskove)
4.skini combofix i spremi na desktop
-isključi antivirus
-pokreni combofix i na sve što traži odgovori potvrdno
-log koji izađe uploaduj na speedyshare
kad to sve odradiš pokrenut ćeš jedan .reg file koji će vratiti safe mode
a možeš i jednostavno formatirati sve i iznova instalirati programe koje trebaš
-računalo zaraženo virutom i sality virusom se ne formatira na klasičan način
-dakle, kad format dođe do 100% iskopčaj računalo iz struje i ostavi tako par minuta
-nakon nekoliko minuta uključi računalo u struju i nastavi sa instalacijom
eto, sad imaš izbor i odaberi što ćeš raditi
a vidis, to nisam znao, instaliro sam windows na klasican nacin, kao i uvijek. inace, evo radim sve kako si rekao, a kad aploudujem na spidisher, da ga stavim na temu ?
btw. evo uradio sam ovo sa sality killerom, i vec prepoznaje antivirus. kralj si majke mi
aha, na temu sve logove