Windows Live Messenger

poruka: 6
|
čitano: 1.412
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Windows Live Messenger

Kada pokrenem Messenger, probam se ulogirat al nikak ne ide, nešto mi je čudno, stavit ću vam slike pa vi pogledajte...

I ako mislite da je zato što koristim beta, nije, to mi se već i prije pokazivalo!

People that think they know it all annoy those of us that do!
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.10.2008 21:02 (Shady).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windows Live Messenger

To se meni već dešavalo...Problem ti je do konekcije ili si krivo pass upiso/la...

Probaj se diskonektat il nešt...Ali prije 2tjedna je bio i kod njih problem da se nije moglo ic na msn...Pa pokušaj...

Šaljem sve igrice za 20kn poštom...PES 2009,FIFA2009,Crysis warhead, Cod5..samo se obratite na PM

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Windows Live Messenger

Mom bratu isto nece raditi mislim da ima veze zato jer je 9.0 verzija beta, probaj vratiti na 8. verziju pa probaj onda.

Ako onda ne radi vjerojatno je problem do konekcije.

Intel q6600, 4gb 1066Mhz Corsair, Seagate 500GB, HD4870 512mb, Gigabyte EP35-DS3, THERMALTAKE Soprano, Silverstone 500W, Logitech Wave + MX 518, Z-3
17 godina
Windows Live Messenger

Imam isti problem, samo je Error code 80072745. za deo ljudi sa sličnim problemima je rešenje bilo da resetuju ruter da bi dobili novu IP adresu jer se izgleda dešava da određene IP adrese kod kojih bude dosta problema sa sinhronizacijom or something budu banovane.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Windows Live Messenger

Ma problem se sam od sebe rješi. To je do njih...

"An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field." - Niels Bohr

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
RE: Windows Live Messenger
Black Knight kaže...

Ma problem se sam od sebe rješi. To je do njih...

Slažem se...
Goodbye
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice