Windows automatic update turn off

poruka: 18
|
čitano: 9.630
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Imam problem sa uključivanjem Windows automatic update. Naime jednostavno taj servis ne mogu uključiti. Pokušala sam na sve moguće načine, ali ne ide. Postoji li mogućnost da imam neki virus ili ...........!?

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Windows automatic update turn off
thomb rider kaže...

Imam problem sa uključivanjem Windows automatic update. Naime jednostavno taj servis ne mogu uključiti. Pokušala sam na sve moguće načine, ali ne ide. Postoji li mogućnost da imam neki virus ili ...........!?

na koje načine? mogućnost postoji za sve ali virus bi vjerojatno radio neke probleme...
-imaš li admin pristup?
自豪的迎来了10周年的华诞。... na C64/TurboModul
17 godina
thomb rider kaže...

koji OS? XP, vista ,sedmica ...

Dali je možda origigi?

Jel ti ovako ako imas xp?
update update
update2 update2
Konfa: Phenom II x3 720BE@3,6GHz 1,45V/HD4870 512MB/ 2x2GB kingmax 800MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / Gigabyte MA 770-ds3 rev2.0/ logitech x-530, Samsung T220(s-panel) LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd) MSN- drazen016@net.hr
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.2.2009 14:42 (Hyperion).
17 godina
neaktivan

Pogledaj u control panelu pod opcijom administrative tools-services dal ti stoji kao na mojoj slici:

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ovako.Prvo pogledaj na panelu servisa Windows Update karticu Dependencies.Trebao bi biti samo servis Remote Procedure Call (RPC), znači moraš imati njega pokrenutog da bi funkcionirao Windows Update servis.Eh ako je on isključen (RPC), a ne možeš ga uključiti, idi na njegovu karticu Dependencies i vidi koji servisi moraju biti pokrenuti da bi on funkcionirao (ima ih more).Pa eto.I na kraju ako i dalje neće, pokušaj na panelu servisa Windows Update odabrati karticu Log on, pa potom umjesto system accounta unijeti administratorski username i password pod sekcijom This account.

No nije isključeno da imaš kakvog nametnika, pokreni nekakav antivirus, pa zatim spyware skener (Spybot ili adaware), ali kod nemogućnosti uključivanja Windows Updatea najćešće je greška do korupcije registrya (često nekakvi programi pokušavaju optimizirati ili očistiti registry, no ustvari ga smotaju, viđao sam svakakvih sranja koje takvi "alati naprave", a jedina pomoć kod takvih situacija je nažalost nepostoječa, razni backupovi registry baze su neuporabljivi, windows restore također, jedina prava pomoć je kvalitetno napravljen backup, no to kućni korisnici većinom ne rade , pa jedino što preostaje je reinstalacija.

Uglavnom da ne duljim, ako ti ne pomogne antivirus i antispyware, te uključivanje servisa, reinstaliraj sustav, trebaiti će ti manje vremena nego pretraživanje neta, u potrazi za  nekakvim opskurnim riješenjima i petljanjima  po registryju.

Ako nisi prvi, onda si zadnji. baotica@gmail.com
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.2.2009 15:10 (Baotica).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

ako imas orginal windowse dobro ali ako imas piratske ostavi ih na OFF

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mitch kaže...

ako imas orginal windowse dobro ali ako imas piratske ostavi ih na OFF

nemoj ostaviti na off, nego stavi tako da se updatovi skidaju ali da ih ručno instaliraš, tada kad ti se skine neki update prvo klikneš na njega da vidiš šta radi, ako u opisu stoje prostote kao naprimjer product activation ili licence i slični vulgarni izrazi onda makni kvačicu sa takvih updatea.A ostale instaliraj.
16 godina
neaktivan

Daj malo pojasni problem

Procesor: AMD Athlon 64 X2 4200+ Matična: MSI K9N Neo V2 Grafička kartica: MSI Nvidia 8400GS 512MB RAM: 2GB HDD: Maxtor 160GB Monitor: Philips 190CW Kućište: Coolmaster OS: Windows Vista Ultimate SP1
16 godina
neaktivan

Ljudi, hvala na pomoći, ali moj problem je još uvjek isti.

Dakle, imam Windows Xp SP3 oni su "oriđiđi". Sve je bilo OK dok me se nije "umiješao" neki AV360, tobođnji "čistač registrija". Lijepo mi ga je počistio....vidim.

Sve sam pokušala: uključila servise za update, ušla u Secyuriti Center - Automatic update i tamo pokušala update staviti na "on", ali se javi prozorčić sa porukom da to nije moguće. Skenirala sam sa Spybothom i NOD32-om, neke stvari su počistili, ali još uvjek ne mogu automatic update staviti na on.

Bojim se da neki proces ne dozvoljava da uključim update.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pokušaj slijedeće...

Start > Run >upiši "services.msc" bez navodnika, klikni na OK

Potraži Automatic updates servis i vidi jel pokrenut... (pod status jel piše started, pod startup type treba pisati Automatic)

Ako nije pokrenut i Startup Type piše Manual ili Disabled, napravi dvoklik na Automatic updates u toj konzoli, pod startup type odaberi Automatic, klikni Apply, klikni Start, pričekaj da se servis pokrene.

Javi dalje...

I find your lack of faith disturbing!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

gle, ako si "počistila" registry sa nekakvim "spacijalnim alatom" zaboravi.Registry ti je u banani i najbolje je reinstalirati OS.Na greškama se uči, ne diraj registry sa bilo kakvim alatima, ja sam se na raznim "optimizatorima" opekao milion puta.Jedini koji nešto valja je Tuneup utilities 2009, ali ni u njega se nebih zakleo.

Nije da se registry ne da "restaurirati" ali postupak je kompliciran i jednostavno je brže i bolje reinstalirati sustav.

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.3.2009 15:20 (Baotica).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sad sam tek registrirao. AV360?!

Nikakav registry cleaner nego virus Antivirus 360 (verzija Antivirus 2009 malicioznog programa). Nećeš uspjeti pokrenuti Automatic updates...

Ovdje imaš howto za čišćenje od AV360 (http://www.bleepingcomputer.com/malware-removal/remove-antivirus-360)

Uglavnom, pokušaj s Malwarebytes, trebao bi pomoći u čišćenju. Pročitaj instrukcije s gornjeg linka što trebaš napraviti.

Link za Malwarebytes (http://www.malwarebytes.org/mbam.php)

I find your lack of faith disturbing!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ljudi hvala najljepša, budem probala pa ću vam javit rezultate.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Upravo se to meni dogodilo. Poanta je da ti je virus izbrisao tj. corruptirao fileove update servisa. Opcija ti je da probaš sa automatic updates service recovery tool-om, a najvjerojatnije je da ceš kao i ja čitavu večer provesti sa ponovnim instaliranjem windowsa. Kratko i jasno.

16 godina
neaktivan

Dakle, kao sto je netko gore rekao prvo obavezan sken sistema sa Malwarebytes Anti-Malware-om.

Nakon toga:

Start->run gpedit.msc

Computer configuration -> Administrative Templates -> Windows components -> Windows update

Na desnoj strani nadji Configure automatic updates -> desni klik na Properties

Odaberi Enabled i nariktaj po volji. Apply, OK i to je to.

16 godina
neaktivan

Ljudi još jednom najljepša hvala, sve što ste mi preporučili ću pokušati, jer mi format baš i nije drago raditi. Čim doznam rezultate budem se javila. Samo da napomenem računalo inače radi OK što se ostalih stvari tiče, osim što se neće update. Skenirala sam antivirusom i Spyboth-om, te neke stvari "počistila", da bi nakon toga uspjela staviti update na turn on, međutim nakon što sam deinstalirala Spyboth, problem se ponovno pojavio i sada ne mogu uključiti update. Probat ću ove ostale solucije pa se čujemo.......Cool

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Windows automatic update turn off

ev i ja isto imam taj problem odjednom uradio sam to na run i dvoklik na automatic updates ali mi pise ovako:,,Configuration manager:A required entry in the registry is missing or an attempt to write to the registry failed,,

molim pomozite ako znate

17 godina
neaktivan
Re: Windows automatic update turn off
Sharko kaže...

ev i ja isto imam taj problem odjednom uradio sam to na run i dvoklik na automatic updates ali mi pise ovako:,,Configuration manager:A required entry in the registry is missing or an attempt to write to the registry failed,,

molim pomozite ako znate

skini farbar service scaner i spremi na desktop

-sve označi i klik na scan

-log kopiraj

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice