Instalirao sam sedmicu i u device manager-u mi stoji pod other device - unknown device. Kako to rijesiti, jer nemam pojma sta mu nedostaje.
Windows 7 x64 Unknown device
- poruka: 17
- |
- čitano: 4.888
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Instalirao sam sedmicu i u device manager-u mi stoji pod other device - unknown device. Kako to rijesiti, jer nemam pojma sta mu nedostaje.
ak imas net idi na update drivers...nek ti nađe i instalira automatski sa neta....
Kad pokusam da mi nadje preko neta javi mi da nemoze naci nista.
Device Doctor ne pomaze. Ni on nije pronasao.
Koja je ploča u pitanju? Prekjučer sam kod frenda imao isti problem na Asus P5Q-PRO, međutim, pošto sve radi kako treba nastavili smo bez tog drivera.
Klikni desnim klikom na taj Unknown device, klikni na tab Details, pa strelicom kod Properties na dropdown menu dođi do HardwareIDs, kopiraj mi prvo u listi, ono najduže (klikni desnom, pa Copy)..
Evo.
ACPI\ATK0110
jel imaš možda ati grafičku karticu?
To nekada zna biti problem s asusovim plocama.
pokusaj ubaciti cd od maticne i neka na njemu potrazi driver
Rijeseno sa cd-om od maticne.
Hvala
za one koji nemaju DVD - http://support.asus.com/download/download.aspx?modelname=P5Q%20Deluxe&SLanguage=en-us
Link je za p5q deluxe.
Može pomoć?
Mobitel ubacim u download mode i neće da mi ga očita, pojavljiva se USB device unknown. Kad je upaljen mobitel, može ga očitat.. Pokušao sam sve drivere update-at, ali ništa. Ubacio sam cd od matične ploče, ali kad želim pokrenut cd, izbaci mi ovo: "Motherboard Support CD does not support this operating system (WNT_6.1P_32MCE.)"
Unaprijed zahvaljujem :)
fale ti drajveri od mobitela
Ako si skinuo pogledaj pod download unutar tvoje ime mape pa je tam programi.