Windows 7-Problemi sa zvukom

poruka: 7
|
čitano: 2.844
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Windows 7-Problemi sa

Dugo vremena sam mislio da mi zvucnici nisu u redu jer mi jedan od mojih dva zvucnika nije radio,tj. radi ali se cuje krckanje iz njega.Jucer sam kupio slusalice i otkrio da mi i kod slusalica jedna strana ne radi tj cuje se samo krcanje kao i kod zvucnika.Zatim sam isprobao slusalice na radiu kojeg imam i rade savrseno kao i zvucnici.Drivere sam sve azurirao i preko windowsa i rucno trazio.P sad ako netko zna u cemu je je...i problem svaka mu cast.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Koja je zvucna kartica?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Windows 7-Problemi sa zvukom
Evo Speccy mi kaze High Definition Audio Device,pa ako ti to ista znaci...Ne znam sve mi se cini da mi je zvucna pokvarena na laptopu slusalice rade savrseno takoder na Win 7.
15 godina
neaktivan

Pa ako zvucnici i slusalice rade normalno na ostalim uredjajima, drivere si instalirao kazes

onda ostaje jedino rjesenje da je zvucna pokvarena..{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.4.2011 22:45 (mario1990).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ok pazi sad ovo: Kupim novu zvucnu,najjeftiniju neku stavim je,instaliram drivere sa cd i sve radi savrseno kako bi itrebalo .Probam igrat igru koju sam tek nabavio i smrzne mi se odmah na pocetku do te mjere da nisam mogao ni task manager pokrenut vec resetirat komp.Probam drugu igru koju vec mjesecima igram ista stvar.Sad ako mi je graficka otisla onda je otisla upravo kad sam stavio novu zvucnu jer je prije toga sve radilo savrseno.
14 godina
neaktivan
Sad sam igro trecu igru i ona radi savrseno prve dvije nikako ova treca da.
13 godina
neaktivan

ehh,, imam problem sa zvukom...naglo sam izvukao slusalice iz compe pa sad mi ne radi nista..cujem samo kada pojacam do kraja al jedva da se cuje....imal ko da zna u cemu je problem???hvalllaa:)

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice