Windows 7 problem

poruka: 16
|
čitano: 8.222
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Windows 7 problem pri instalaciji

U kratko. Ne mogu snimiti Windows 7 na komp.

Konfig je:

AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4400+

CPU speed 2.3 GHz

3.3 GB GB ram

Microsoft Windows XP Professional Service Pack 3 (build 2600)

GeForce 9500 GT grafička

110GB tvrdi disk

Davno sam se borio s tim, i nisam uspio, jučer sam opet pokušao ali s "novim"/starim pata tvrdim diskom. Na moje ČUDO uspjelo je iz prve snimiti Windows 7. Internet mi je radio, te sam krenuo sa standardnim skidanjem i instaliranjem s interneta. No, maknuvši svoj pogled s kompa, cura mi je slučajno drmnila komp nogom, te od tada imam problem. Blokao mi je komp, kad sam ga opet uključio lan network (b net) nije radio, te bi mi se nakon 2 minute rada Windows7 pojavilo neki plavi ekran i W7 se restartaju. Vrativši stari HDD i googlajući spoznao sam da mi trebaju lan driveri za windows 7, tj. od ove gigabyte matične te da mi je zbog tog štekao net. U redu, skinuo sam ih. No, u svoj muci sinoć, izbrisao sam windowse7 i pokušao ih opet snimati, no bezuspješno.

Uglavnom, nakon što krene snimati i standardno se prvi put resetira komp nebi li krenuo sa samim snimanjem, pojavi mi se poruka "BOOTMGR IS MISSING". Također sam Windowse snimio na flash drive uz pomoć nekog programa i pokušao i tako, no isti problem.

U čemu je probleme? Jučer sam ih uspio snimiti, sad ne mogu. Nadam se da je netko razumio šta me muči.

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Windows 7 problem pri instalaciji
Neznalica121212 kaže...

Davno sam se borio s tim, i nisam uspio, jučer sam opet pokušao ali s "novim"/starim pata tvrdim diskom. Na moje ČUDO uspjelo je iz prve snimiti Windows 7. Internet mi je radio, te sam krenuo sa standardnim skidanjem i instaliranjem s interneta. No, maknuvši svoj pogled s kompa, cura mi je slučajno drmnila komp nogom, te od tada imam problem. Blokao mi je komp, kad sam ga opet uključio lan network (b net) nije radio, te bi mi se nakon 2 minute rada Windows7 pojavilo neki plavi ekran i W7 se restartaju. Vrativši stari HDD i googlajući spoznao sam da mi trebaju lan driveri za windows 7, tj. od ove gigabyte matične te da mi je zbog tog štekao net. U redu, skinuo sam ih. No, u svoj muci sinoć, izbrisao sam windowse7 i pokušao ih opet snimati, no bezuspješno.

Definitivno hardverski problem - nešto je syebano i to nema veze s Windowsima 7.

Jel ,kod instalacije Sedmica sama instalira drivere ,a prva stvar je LAN.

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.6.2014 11:31 (kizo2703).
12 godina
neaktivan
Windows 7 problem

Meni je pao windows 7 ultimade i ja bi taj isti windows vratio ali nemogu ga može pomoć

mikistic

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Windows 7 problem

Poz da vas pitam dali je normalno da se windows 7 pali 1 minutu ?

laptop spec pod Moj PC.

Don't hate me,hate people who don't like you.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Windows 7 problem
Darjokooo123 kaže...

laptop spec pod Moj PC.

Normalno je, nije to neka prejaka konfiguracija, da to malo ubrzaš skeniraj si laptop sa Malwarebytes sa razne gamadi, skini si CCleaner da očistiš razno smeće i Auslogic disk defrag za defragmentaciju HDDa, u RUN upiši MSCONFIG, pogledaj STARTUP tab, tamo si isključi nepotrebne stvari da se ne pokreću kod pokretanja laptopa.

Valentin
12 godina
neaktivan
Valentin17 kaže...
Darjokooo123 kaže...

laptop spec pod Moj PC.

Normalno je, nije to neka prejaka konfiguracija, da to malo ubrzaš skeniraj si laptop sa Malwarebytes sa razne gamadi, skini si CCleaner da očistiš razno smeće i Auslogic disk defrag za defragmentaciju HDDa, u RUN upiši MSCONFIG, pogledaj STARTUP tab, tamo si isključi nepotrebne stvari da se ne pokreću kod pokretanja laptopa.

Ma malo mi je neobično jer sam stavio nove win na lap,posto mi je prije se palio 30 sec i manje.Inace hvala,u msconfig sam izgasio 8 programa koje mi ne koriste.

Don't hate me,hate people who don't like you.
16 godina
neaktivan
Windows 7 problem

Pozdrav
Imam problem pri podizanju windowsa, naime kada upišem lozinku da mi se učita i pokaže radna površina pojavi mi se tekst u kojem piše:
The User Profile Service service failed the logon.

User profile cannot be loaded.

Da li sam pokupio neki virus ili što ?! Je li moguće kako rješiti taj problem a da ne instaliravam nove windowse ??

Hvala 
LP 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
MiO 5 kaže...

Da li sam pokupio neki virus ili što ?! Je li moguće kako rješiti taj problem a da ne instaliravam nove windowse ??

Nije virus, a rjesenje problema pogledaj na ovoj stranici. Imas 3 metode pa pokusaj.

16 godina
neaktivan

E hvala, uspio sam :)

11 godina
neaktivan
Windows 7 problem

windows 7 expanding file dode do 4 % i ne ide dalje prije nekoliko dana sam pustio 2 sata da se instalira i nije se ni pomaklo novi cd-ovi 

imao sam windows 7 prije jednu godinu i radio je bez problema

moze pomoc hvala unaprijedd   :DDD

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Windows 7 problem

Pozz forumaši imam jedan problem sa instalacijom windows 7! Stavio cd u laptop star 2 ili 3 godine(Compaq presario cq57) i normalno sve bota i učita i instalira i na kraju kad dođe finalizing with configuration, nakon 1min dođe neki ekran error!Ne sjećam se baš mislim da je pisalo nešto A login..... Našao sam jednu sliku na internetu mislim da je to to,nisam siguran!Jer kad se desi taj tj.pojavi eror taj se ekran brzo ugasi i resetira komp. i piše da ne može sa hard disk očitat tj.nije do kraja instaliran win. Molim vas pomoć.Hvala!

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.10.2014 13:03 (CPU).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
CPU kaže...

Pozz forumaši imam jedan problem sa instalacijom windows 7! Stavio cd u laptop star 2 ili 3 godine(Compaq presario cq57) i normalno sve bota i učita i instalira i na kraju kad dođe finalizing with configuration, nakon 1min dođe neki ekran error!Ne sjećam se baš mislim da je pisalo nešto A login..... Našao sam jednu sliku na internetu mislim da je to to,nisam siguran!Jer kad se desi taj tj.pojavi eror taj se ekran brzo ugasi i resetira komp. i piše da ne može sa hard disk očitat tj.nije do kraja instaliran win. Molim vas pomoć.Hvala!

Možda zato jer si na domeni?

Dobivaš li ''Other User'' na logon screenu?

Otkud je instalacijski medij? Sa torrenta?

This is a 44 Magnum, the most powerfull handgun in the world, and will blow your head clean off, so You've gotta ask yourself a question: Do I feel lucky? Well, do ya, punk?
12 godina
kizo2703 kaže...
CPU kaže...

Možda zato jer si na domeni?

Dobivaš li ''Other User'' na logon screenu?

Otkud je instalacijski medij? Sa torrenta?

NeNe ne dobivam nista! Cd je sa pirata!

16 godina
CPU kaže...

NeNe ne dobivam nista! Cd je sa pirata!

Nije bitno jeli ''CD'' pirat, nego jeli instalacija original, untouched, ili neka ''Super'', ''Über'', ''Extreme'' verzija?

Probaj sa originalom, pa ćemo onda vidjeti.

This is a 44 Magnum, the most powerfull handgun in the world, and will blow your head clean off, so You've gotta ask yourself a question: Do I feel lucky? Well, do ya, punk?
12 godina
Windows 7 problem

Probao sa orginalom i radi! {#}   {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.10.2014 8:46 (CPU).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
CPU kaže...

Probao sa orginalom i radi! {#}   {#}

Naravno, nisam ni sumnjal.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice