Windows 2003 Server Blokiranje tastature

poruka: 3
|
čitano: 1.175
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
pitanje

Nov sam na ovom forumu i nisam imao vremena da na njemu eventualno potrazim rjesenje za problem koji imam a "gori mi pod nogama". Naime, kao sto se iz naslova vidi, imam problem sa prijavom na WinSrv2003 jer mi od prije par dana ne radi tastatura (tj. sistem je ne prepoznaje). Pokusao sam sa drugom tastaturom a i sa obje varijante (PS2 i USB) i nista. Napominjem da server normalno radi (pristupim mu sa svoje radne stanice pomocu Remote Desktopa).Ima li neko kakvu ideju ili je vec imao slican problem koji je rijesio????

Zahvaljujem na suradnji!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Windows 2003 Server Blokiranje tastature

Ako je tastatura pokvarena onda ce u BIOSU pisati no keyboard presented.

Surfao malo na internet i naisao na probleme koji kazi da je neki patch KBXXXX prouzrokovao to.

Seti se sta ti je server zadnje pokupio sa Win. Updatea i pokusaj to maknuti.

Na zalost to mozes resiti jedino ERD commanderom koji ima opciju "Hotfix uninstall).

Nisam ispitivao Remote Desktop ali ako je to moguce reinstaliraj tastaturu i USB controller

P1 200 Mhz RAM 32Mb Hdd 500 Mb Win 98 (i jako sam sretan)
17 godina
neaktivan

Evo jos nesto sam nasao

Your multiprocessor Microsoft Windows 2000 Server-based computer or multiprocessor Windows Server 2003-based computer may stop responding, and the keyboard may not work correctly

http://support.microsoft.com/kb/811211

The USB mouse or USB keyboard stops responding if you use the Hardware Update Wizard to try to update the USB 2.0 Enhanced Host Controller in Windows Server 2003

http://support.microsoft.com/kb/811211 

P1 200 Mhz RAM 32Mb Hdd 500 Mb Win 98 (i jako sam sretan)

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice