Windoes Firewall not monitored

poruka: 4
|
čitano: 1.436
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Znaci u windows firewall general tab stoji oznaceno "OFF"(not recommended),i ne moze se prebaciti na "ON"nista na njoj ne reaguje...a gore na prvoj ikoni u debelu plavu boju pise: "For you security,some setting are controled by Group Policy"

Kad otvorim "Security center" stoji da je windows firewall- not monitored....odem na recommendations/Turn on wind. firewall-enable..onda se pojavi prozorcic na kome pise da otvorim wind. firewall i oznacim na "on", a tamo nista ne reaguje....znaci kako iskljuciti to Group Policy

boco

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

daj vidi jer ti uključen security center u servisima
start>run>upis:services.msc>ok > desni klik na security center>proterties>startup type>na automatic>ok

i start the service

vidi pa javi

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
RE: Windoes Firewall not monitored

stavim na automatic pa start ...pojavi se "ON" u firewall-u ..po neko vreme sam se vratio Startup type disable i sve po starom

boco
17 godina
neaktivan
RE: Windoes Firewall not monitored

Jos jedino mi pada na pamet je to da tvoj internet security program ne zna da "kaze" Windowsima da njegov firewall postoji.

Na primjer ja koristim Norto Internet Security 2010 i u Control Panel\System and Security\Windows Firewall pise "These setting are being managed by vendor application NORTON FIREWALL PROVIDER"

Ili mozda ne koristis drugi firewall? Ako ne vidi dali si mozda disejblao service Windows Firewall,  inace mora biti postavljen na Automatic kao startup

Norton je preuzeo ulogu Windows Firewall-a Norton je preuzeo ulogu Windows Firewall-a
All your carefully picked arguments can easiliy be ignored! There are no real rules about posting. There are no real rules about moderating either - enjoy your ban
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice