Evo nisam znao kako bootati win 7 sa cd-a pa sam ga instalirao preko XP-a i sad je problem sto imam 2 OS-a na kompu .Kako mogu izbrisati stari WIndows XP ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Hitna pomoc pls javite se !!!!
Ako ti je svaki sustav na svojoj particiji, formatiraj particiju sa WinXP. Ako nije morat ćeš ponovno.
ako su ti ta dva osa na razlicitim particijama onda samo na ovoj di ti je xp desna tipka i format
Evo rijesio sam problem hvala svima ...
Evo javio se novi problem .
Naime sad sam sve lijepo instalirao i formatirao ali WIn 7 mi pokazuje da imam samo 1 Hard Disk od 148 gb a ja u kompu imam 2x svaki 148 gb .
Zna li kako kako rijesiti ovaj problem ?
Evo javio se novi problem .
Naime sad sam sve lijepo instalirao i formatirao ali WIn 7 mi pokazuje da imam samo 1 Hard Disk od 148 gb a ja u kompu imam 2x svaki 148 gb .
daj print screen disk managmenta
Desni klik na computer -> manage -> disk managment
Unalocated ti znači da disk nije formatiran.
Moraš formatirati prvi disk.
Uff nemam volje formatirati jucer sam se ubio dok sam instalirao 7 ,ma briga me dovljno mi je i 148 gb :D
Uff nemam volje formatirati jucer sam se ubio dok sam instalirao 7 ,ma briga me dovljno mi je i 148 gb :D
nećeš morati ništa svoje formatirati. Ovako napravi:
Desni klik na unallocated space i imati ćeš opciju da napraviš novi simple volume ako se ne varam
sam oprođi proces. Ako te pita upiši ime, kapacitet pusti, NTFS mora biti, format mora biti uključen i to ti je ;)
Moguće da sam zeznuo jer nisam dugo unallocated imao :)
Jesam napravio sam radi sve hvala ti puno ;D
Jesam napravio sam radi sve hvala ti puno ;D
Nema problema :) Znaju se ljudi tako zabrinuti gdje im je pola harda nestalo, a ono ovako jednostavan problem :) Uživaj...