Web kamera na laptopu

poruka: 8
|
čitano: 16.326
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Web kamera na laptopu

Instalirao sam Windows 7 Profesional 64 bit na novi laptop Dell inspirion 1564 i radi odlicno u svakom domenu...ali nikako da nagjem ikonu ili neki startni program za pokretanje kamere..dali treba instalirati neki dodatni drajver za to ili se negde dobro sakrio...ako treba instalirati,recite mi gde da nagjem soodvetni drajver...unapred hvala

boco

0 0 hvala 0
15 godina
moderator
Web kamera na laptopu

pronađi aplikaciju na stranici proizvođača, a možda si dobio i na nekom cd-u uz laptop...

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
Moj PC  
2 2 hvala 1
17 godina
neaktivan
RE: Web kamera na laptopu
Nije da prigovaram boco, ali daj covjeku makni Thumbs Down koji ti je stavio, jer u pravu je :)
In Control
15 godina
moderator
Web kamera na laptopu

eto hoćeš pomoć čovjeku a on tebi thumb down...neću više onda ni pomagat...

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Web kamera na laptopu

drivere pronađi ovako... (btw. inspirion = inspiron)

Ako su driveri instalirani (sedmica to obavi automatski) potreban ti je samo software za rad s kamerom kao Skype ili Live! ... ili bilo koji drugi program za capture (Windows Movie Maker, TV software itd.).

Dok sliku s kamere možeš vidjeti među ostalim, u windows exploreru...

i razmisli o lupanju TD nekom tko ti (točno) pomaže...

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Web kamera na laptopu

Imam problem s kamerom na laptopu- Asus, windows 7.. sve je radilo normalno, i odjednom sam okrenuta naopačke.. ne znam kako da se ponovno okrenem normalno..išla sam u postavkama

na skype-u medjutim nisam nasla opciju okretanja.. help!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Web kamera na laptopu
tatjana2312 kaže...

Imam problem s kamerom na laptopu- Asus, windows 7.. sve je radilo normalno, i odjednom sam okrenuta naopačke.. ne znam kako da se ponovno okrenem normalno..išla sam u postavkama

na skype-u medjutim nisam nasla opciju okretanja.. help!

To ti je samo na skypu ili?

Neznam se potpisat..xDD
12 godina
neaktivan
Web kamera na laptopu

ovako imam asus x70 z i meni je kamera okrenuta naopako,drajvere nzm da skinem pokusavao sam i ne mogu da ih nadjem... imam windows 7 64 bit ako neko moze da mi posalje link sa drajverom. disk sa drajverima nemam uzeo sam polovan laptop.....

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice