Virus "MUP/Policija traži naplatu od 500 kn"?! zaključana tema

poruka: 3
|
čitano: 6.448
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Virus "MUP/Policija traži naplatu od 500 kn"?!

Pomozite, mislim da imam problem sa tzk. GVU Trojacem, jer googlajući po netu sam primjetio da ima dosta ljudi kojima su se javili "mup i policija" sa porukom da sam koristio ilegalno sadržaje i da mi je komp blokiran dok ne uplatim 500 kn.

Naime, slijedio sam pravila da sceniram nekim programom laptop ali problem je u tome sto ja ne mogu dignuti Windowse ni u Safe Modu, odmah kad to napravim komp se restartira i dodje ta "slika" sa policijom. Što da napravim???!!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Virus "MUP/Policija traži naplatu od 500 kn"?!
darkely69 kaže...

Pomozite, mislim da imam problem sa tzk. GVU Trojacem, jer googlajući po netu sam primjetio da ima dosta ljudi kojima su se javili "mup i policija" sa porukom da sam koristio ilegalno sadržaje i da mi je komp blokiran dok ne uplatim 500 kn.

Naime, slijedio sam pravila da sceniram nekim programom laptop ali problem je u tome sto ja ne mogu dignuti Windowse ni u Safe Modu, odmah kad to napravim komp se restartira i dodje ta "slika" sa policijom. Što da napravim???!!

Ako nemožeš ništa jedino da reinstaliraš na čisto tj instaliraš novi windows i nakon toga stavi MSE. A zaražen je zato što nisi imo instaliran antivirusni program!!!!! 

Nenad
17 godina
neaktivan
Virus "MUP/Policija traži naplatu od 500 kn"?!
World Championships: 7, GP started: 308, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,566

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice