Veliki problem s internetom

poruka: 13
|
čitano: 5.085
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
pitanje

Ovako skidam pomocu utorrenta te cesto otvaram port. Do jucer je sve lijepo radilo - ides na 192.168.1.1 pa, na Advanced ,pa Virtual Server, pa na User pa Add Rule - tamo napravim port te apply. Poslije ga addam i opet apply. Ali danas nesto cudno mi se dogodilo. Ocu ici na Virtual Server i baci mi ovaj error:

You must enter na IP adress on LAN clients page to enter this setup

i onda me proslijedi do nekakvog LAN Clients koji se nalazi ispod Virtual Server i tamo trebam nesto napravitm a nemam pojma sta.

Imam D-LINK DSL-584T ADSL

Molim vas pomagajte ne znam ja kako da to slozim prije mi se nije to dogadalo

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.2.2009 16:29 (yugomilicija).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

prvo sredi si poruko, i procitaj pravila ( zabranjeno pisanje velikim slovima ), ako neces onda sigurno ti niko nece odg jer ce neko od moderatora lock temu!!

Intel e5200 3.0 GHz, ati 4850, Hitachi 160GB, MB ECS P43T-A2, 4GB Buffalo, fortron 400W ,Xp sp3

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Najprije nastimaj staticku ip adresu na kompu zato jer ako oces otvoriti port on te pita za koju adresu (tvog kompa).Posto imas d-linka stavi adresu 192.168.1.222 npr.Ali najprije malo uredi poruku.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.2.2009 14:25 (F1-IVO).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Veliki problem s internetom
autorov komentar
F1-IVO kaže...

Najprije nastimaj staticku ip adresu na kompu zato jer ako oces otvoriti port on te pita za koju adresu (tvog kompa).Posto imas d-linka stavi adresu 192.168.1.222 npr.Ali najprije malo uredi poruku.

Kak da to napravim?????
17 godina
neaktivan

U control panelu nadji Network connections pa odaberi Local area connection.Desni klik pa Properties.U padajucem izborniku odaberi Internet protocol (TCP/IP) pa opet properties.Klikni na Use the following IP address i ubaci podatke.Za tvoj D-link ubaci 192.168.1.222 npr.Reci koji ISP koristis pa da ti napisem DNS servere.

Takodjer i na samom ruteru u opciji Lan clients stavi adresu kompa npr.:192.168.1.222

Na taj nacin imas staticnu adresu izmedju kompa i routera.

Ako zelis otvoriti port na routeru pogledaj ovdje:

http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/Dlink/DSL-584T/Utorrent.htm

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.2.2009 16:57 (F1-IVO).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar

e to sad da ja skuzim sve pa se javim

17 godina
neaktivan

Samo pomalo.Ako zapnes javi se na pp.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar

kad kliknem desnim klikom na properties u local area connection izbaci mi samo whats this? opciju

17 godina
neaktivan

Probaj desni klik na ikonicu Local area connection u system trayu (pored sata),pa onda Status pa onda Properties.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

khmm.. lijevi klik na properties...

mama ti je larva
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar

hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

jedino sam uspio dobiti ovo

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

E to ti i treba.Sad pogledaj tu gdje ti pise Client for ms network,QoS itd i na dnu imas opciju Internet protocol (TCP/IP).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

E to ti i treba.Sad pogledaj tu gdje ti pise Client for ms network,QoS itd i na dnu imas opciju Internet protocol (TCP/IP).

Dobro ga vodiš, vidim da na ovom postu za mene nema posla. Potpisujem.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice