Pomagajte ljudi, sjebo sam si laptop skroz, a potreban mi je u slijedećih par dana više nego obično. Naime, u čemu je caka i gdje sam pogriješio, ni sam se više ne sjećam. Čarlakao sam i pokušavao srediti pomoću googla, ili ja nisam dobro tražio, ili nigdje nisam našao sličan problem. Naime, ja sam debil napravio novi administrator account gdje sam si htio renameati stari user data folder u isti samo bez UTF-8 znaka, što sam i uradio i na tom drugom administrator accountu mergea dva foldera, jedan bez UTF-8 znaka i jedan sa njim, ne znam zašto ih je uopće bilo dva, valjda zato jer sam promijenio username, ali eto, ja sam to uradio i što se sada desilo? Svaki put kada se jebeno logujem, otvara mi "novi" Windows bez mojih podešavanja, bez mojih podataka i izađe mi obavijest da je ovo kao temporary account, a kada uđem u UserData propast (http://prntscr.com/al01tc) moj folder i dalje stoji sa svim downloadsima, pretpostavljam i ostalim glupostima koje su mi sačuvane tamo (desktop, ikone itd.). Što da radim, da vratim sve na staro, postoji li mogućnost. Hvala unaprijed.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Stisni kombinaciju tipki Win + R, upiši rstrui.exe i stisni enter, te vrati sustav unazad.