Tipkovnica mi sama promjeni slova - virus ?

poruka: 3
|
čitano: 1.380
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Prvo želimo Sretan Božić svima ovdje na forumu.

Moj problem je sljedeći.

Tipkovnica mi svaki dan 3-4 puta sama promjeni slova, riješim to tako da resetiram računalo. Što se točno dogodi je da odjednom umjesto abcdefg tipkovinica piše #c&/::_  znači ako probam otipkati "bok, kako ste" tipkovnica bi mi napisala nešto tipa "#$%!!=?

To riješim resetom, ali događa se 3-4 ponekad i 5x dnevno ili gotovo svakih 2h.

Bez obzira na koji preglednik koristim, viber desktop ili skype, na svemu su slova takva.

Nod32 nije pronašao virus. U čemu bi mogao biti problem ? Kad se to dogodi, jezik tipkovnice ostaje i dalje HR.

Još napominjemo da kad se to dogodi, spacebar i enter ne rade, kao da prestanu funkcionirati. Tipkovica je inače uredu i radi bez ikakvih problema. To se ne događa kad gledam film ili ako odigram igru, dođe bez obzira pisao ja nešto ili radio ili ne.

GAMER
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Tipkovnica mi sama promjeni slova - virus ?

Provjeri još sa Malwarebytesom i SAS-om. SAS ima još i mogućnost provjere neželjenih programa na računalu i ako ih ima prikaže ih i nudi mogućnost deinstalacije. Također možeš počistiti računalo sa CCleanerom i napraviti bilješku (log) sa HijackThis programom. Tu bilješku kopiraj ovdje na forum.

16 godina
neaktivan

Tipkovnici ne rade enter i spacebar i ispisuje krive znakove ali po tebi je ona u redu i radi bez problema. Ja to ne razumijem. Po meni tipkovnica nije u redu. Ima simptome kao kada se po njoj prolije neki sokić. 

yIn nI` yISIQ `ej yIchep
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice