Sporo učitavanje ikona na desktopu

poruka: 76
|
čitano: 20.042
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Problem, problem i problem

i tweaknow powerpack 2010 može onemogučit pokretanje programa pri startupu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
gamemaster2911 kaže...

još nešto

skini tweakNow PowerPack 2010

taj program sadrži mogućnosti defragmentacije registrija, čišćenje registrija, čišćenje diska, uninstaliranje programa i još mnogo toga.

Dovoljan mu je Glary Utilities.

On ima ugrađen izvrstan Startup Manager; za svaki program je stavljena ocjena koliko je taj program štetan, odnosno je li potreban (na osnovi komentara korisnika).

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
17 godina
neaktivan
I dok poskida, poinstalira i pusti da odrade svi ti programi moze reinstalirati windowse a ovi programi ce mu na kraju napraviti haos.
:)
16 godina
neaktivan
logic kaže...
I dok poskida, poinstalira i pusti da odrade svi ti programi moze reinstalirati windowse a ovi programi ce mu na kraju napraviti haos.

ma da,njemu treba prvenstveno revo unistaller da se riješi tog kasperskog ,vjerovatno crackiranog ,i stavi neki legalni besplatni av

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.7.2010 12:24 (seneka).
17 godina
neaktivan
Sorry ljudi ali ja stvarno ne vidim potrebu za AV-om na kompu na kojem se samo igra i eventualno nekad za skolu nesto napravi...

Evo ja cak ni na poslovnim kompovima (istina vecina je na linuxu, ali ima nekih na win 7) ne vidim potrebu za AV-ovima... jednostavno sam poblokirao pola stranica preko hardwerskog firewalla...

Ali dobro... svakom njegovo...
In Control
15 godina

Jesi li vidio log od Malwarebytesa koji je stavio ovdje? Smijeh

A i virus se može nalaziti i na popularnim stranicama.

Primjer ti je Algoritam, pogledaj ovdje.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.7.2010 12:34 (deadman).
17 godina
neaktivan
deadman kaže...

Jesi li vidio log od Malwarebytesa koji je stavio ovdje? Smijeh

A i virus se može nalaziti i na popularnim stranicama.

Primjer ti je Algoritam, pogledaj ovdje.

I? samo ce ludjak kliknut ignore this warning...

evo ja koristim vec... hm... kojih 14 godina komp, i nikad nisam dobio niti jedan virus... spyware eventualno ali to sam sam kriv... i rootkit... i to onaj sonyev... ali opet to su oni krivi...

active x controle ne downloadam...

Mislim meni je nepotreban... i samo mi reze compile time za kojih 30 minuta kada imam AV instaliran...

ALi kako sam rekao... svakome njegovo... vecini ljudi treba jel klikaju sve i svasta...

In Control
17 godina
neaktivan
EnlightenedPhoenix kaže...
Sorry ljudi ali ja stvarno ne vidim potrebu za AV-om na kompu na kojem se samo igra i eventualno nekad za skolu nesto napravi...

Evo ja cak ni na poslovnim kompovima (istina vecina je na linuxu, ali ima nekih na win 7) ne vidim potrebu za AV-ovima... jednostavno sam poblokirao pola stranica preko hardwerskog firewalla...

Ali dobro... svakom njegovo...

Jesi blokirao cdove, usb stickove i sl? I pola stranica od cega? Cijelog interneta? Jesi blokira p2p programe? Ai AV ne moze skoditi u svakom slucaju. 

:)
15 godina
neaktivan
logic kaže...
I dok poskida, poinstalira i pusti da odrade svi ti programi moze reinstalirati windowse a ovi programi ce mu na kraju napraviti haos.zn
Nisam uspio instalirat niti jedan drugi antivirus(jer mi je mrsko više :D i neću da pokvarim komp još više) i odlučio sam da ću oborit sistem!
15 godina
Problem, problem i problem

Imam problem, danas ujutro sam pobro virus koji mi je gasio komp (ne skidat nis prije kave!), u safe modu sam malo pretrazivo i naso ovu temu, skino sam HijackThis, Malwarebytes' Anti-Malware i Glary Utilities. Rijesio sam problem i sad normalno delam na kompu ali nemogu nis otvorit, kad kliknem na ikonu il prek starta otvori mi se "Open With", moze pomoc?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Koje Windowse imaš? Ovo je za XP:

http://www.kellys-korner-xp.com/xp_tweaks.htm

Skrolaj do reda pod brojem 12 (s lijeve strane) i klikni na "EXE (lnk and regfile) Fix for Windows XP".

Taj fajl spremi na desktop i pokreni ga.

15 godina

Mogu ga jedino c/p-at u notepad i probo sam spremit pod exe=ne dela, pod reg=ne dopusta mi windows da ga pokrenem...

15 godina

Onda skini taj fajl s nekog drugog kompjutora na CD/USB i prebaci ga na svoj. 

Kada to napraviš, pritisni Ctrl+Alt+Delete.

U tom prozoru klikni na File -> New Task (Run) -> upiši regedit.exe i pritisni tipku Enter.

Kada se registry otvori, klikni na File -> Import -> odaberi taj fajl i zatim klikni na Open.

16 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...

Imam problem, danas ujutro sam pobro virus koji mi je gasio komp (ne skidat nis prije kave!), u safe modu sam malo pretrazivo i naso ovu temu, skino sam HijackThis, Malwarebytes' Anti-Malware i Glary Utilities. Rijesio sam problem i sad normalno delam na kompu ali nemogu nis otvorit, kad kliknem na ikonu il prek starta otvori mi se "Open With", moze pomoc?

probaj s ovim,autorun.eater

15 godina
deadman kaže...

Onda skini taj fajl s nekog drugog kompjutora na CD/USB i prebaci ga na svoj. 

Kada to napraviš, pritisni Ctrl+Alt+Delete.

U tom prozoru klikni na File -> New Task (Run) -> upiši regedit.exe i pritisni tipku Enter.

Kada se registry otvori, klikni na File -> Import -> odaberi taj fajl i zatim klikni na Open.

Laptop trenutno nemam, tak da to nebu islo...Nekaj drugo?

seneka kaže...
Don Strongtoni kaže...

A kak da to otvorim?

16 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...

Don Strongtoni kaže...

A kak da to otvorim?

u safe modu,ako nejde drugačije

15 godina

Instaliro sam, al ne kuzim kak bi to trebalo pomoc...

A ovo regrdit.exe ne pomaze jel se isto pojavljuje "Open With"

15 godina

Ajd probaj ovo:

Klikni na Start -> Run -> upiši regsvr32 /i shell32.dll i pritisni Enter.

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.7.2010 21:35 (deadman).
15 godina

Isto "Open With" :(

15 godina
16 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...

Instaliro sam, al ne kuzim kak bi to trebalo pomoc...

A ovo regrdit.exe ne pomaze jel se isto pojavljuje "Open With"

mislio sam da skeniraš s tim autorun eaterom u safe modu ,ako ništa ne možeš otvorit normalno
ne znam koji to malware radi, ili si brisao nešto u hijackthisu pa shebao
daj reci jesi ti skenirao s malwarebytesom u safe modu i s antivirusom?
koji antivirus imaš?

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.7.2010 22:39 (seneka).
15 godina

Jesam s malwarebytesom i nis ne pokazuje, imam avast koji nije naso nis(ni kad sam downloado taj fajl)

16 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...

ponavljam tvoju prvu poruku,normalno radiš na kompu ali ništa ne možeš otvorit!?
ni av ni skener mbam nisu ništa našli niti obrisali?
ništa nije brisano u hijackthisu?

jel to tako?

15 godina

Komp radi al nikaj nemrem otvorit, firefox sam naso prek "open with", a prvi problem sam rjesio tak da samsve skeniro s ta 4 programa i izbriso, znaci da sam izbriso nekaj kaj nisam trebo...

16 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...

Komp radi al nikaj nemrem otvorit, firefox sam naso prek "open with", a prvi problem sam rjesio tak da samsve skeniro s ta 4 programa i izbriso, znaci da sam izbriso nekaj kaj nisam trebo...

pa tako reci da znamo na čemu smo..

15 godina

Rijesio problem.

Napravio sam Deep Scan sa svim kaj imam na kompu, restarto i sad dela, fala na pokusaju pomaganja :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

evo skenirao sam Avirom:

The scan has been done completely.

12213 Scanned directories
 978304 Files were scanned
     21 Viruses and/or unwanted programs were found
      0 Files were classified as suspicious
      0 files were deleted
      0 Viruses and unwanted programs were repaired
     17 Files were moved to quarantine
      0 Files were renamed
      0 Files cannot be scanned
 978283 Files not concerned
   5851 Archives were scanned
      1 Warnings
     17 Notes
 380067 Objects were scanned with rootkit scan
      7 Hidden objects were found

16 godina
neaktivan
Comango kaže...

evo skenirao sam Avirom:

The scan has been done completely.

12213 Scanned directories
 978304 Files were scanned
     21 Viruses and/or unwanted programs were found

bravo,kakva je sad situacija?

15 godina
neaktivan

imam jedan problem a da sad ne otvaram novu temu pitat ću tu..dakle, zna mi se nekad dogoditi da mi se usred rada računala pojavi ova poruka(na slici):

TCP/IP - tri crna piva / i pelinkovac
15 godina
protjeran

A nije bilo jabuke?

0 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice