pa mozes reinstalirat original windows koliko god puta hoces ako se nevaram!?
sta nije da kad jednom inst nemres vise??:S
sta nije da kad jednom inst nemres vise??:S
ne, gdje si cuo tu glupost?
ja sam uzeo preko FER-a key a nisam bas proucavo te spike kolkko ga mogu koristit jel mogu reinstallirati win itd...
ocistio sam registry 2000 problema sam naso ,i resetiro CMOS sad sve radi hvala decki
ocistio sam registry 2000 problema sam naso ,i resetiro CMOS sad sve radi hvala decki
Imas gumb hvala da zahvalis svima koji su ti ovdije pomogli.
evo radio do sad i opet pocelo....joj pa ovo je katastrofaaaaaa.....nijedna solucija ne pomazee poludit cu
može to bit i do memorije,aj vadi jednu po jednu i premjesti ih,vidi kako su ti namještene latencije sa cpu-z pod stavku memory i spd,stavi sliku
aj sad slikaj spd,izgleda da ti je memorija krivo postavljena u utore je radi u single chanel modu,znači mora bit postavljena u utore jednake boje
ja sam jednu izvadio da vidim jesu neispravne isto mi je...al nes mi je sumnjivo gledaao sam listu rama koje moja maticna podrzava mog rama nigdje :S
ja sam jednu izvadio da vidim jesu neispravne isto mi je...al nes mi je sumnjivo gledaao sam listu rama koje moja maticna podrzava mog rama nigdje :S
Nema veze,to su one koje su oni testirali jer ko bi sve memorije uspija testirat,tako je i meni sa muskin memorijom.Aj sad sve kombinacije sa ramima isprobaj kroz sve utore.
dobro je to sve,jel ti sad komp smrzne dok igraš ili
premjesti malo ram u drugi slot
evo sad sam ugasio komp i prebacio ram u 3. slot i sada cemo vidjeti....jel moguce da je slot neispravan? mislim jel postoje mogucnosti za takav problem :S
Več sam ti rekao ako je mbo bugovita može radit i neradit tako da je teško otkrit kvar,meni se događao na ovoj novoj konfi sa i5 procom bsod za hardware,sve sam živo isprobao i evo sad je sve ok neznam kako ni zašto.Možda je meni bija konflikt avire jer mi je windefender osta uključen,instalira sam ms esential i service pak 1 sad je sve u redu.Izgleda da mi je problem rješen kad sam premjestija sata utor.Nisam načisto s time.
razocaran sam ja sam mislio da su gigabyte bolje maticne ploce....vidio sam za 400 kn vec ima susova sa sAM3 ddr3 jel bi to bilo dobro ako mi se ovo nastavi dogadati...mislim ovo ovako nema smisla...problem koj nema nikakv razlog ni nikakvu soluciju...
razocaran sam ja sam mislio da su gigabyte bolje maticne ploce...
Bile nekad,meni je žao šta nisam uzeja asus.Probaj promjenit sata utor,ali da bude na master hdd.Jel ti isključen win def.Možda je do grafe ili hard diska ima li bad sektora.Ne mora bit mbo.Možda je mema neispravna.
hdd mi je ata oces rec to?'?...a kako testiram protiv bad sektora
moraš imat program hdd regenerator pa snjim vidi,mislim sata utor na mbo
skeniro sam nis nije naso...igro sam od 10-11 do 4 ujutro igricu sve normalno i evo danas opet nece ....nezz vise sta da radim.....
skeniro sam nis nije naso...igro sam od 10-11 do 4 ujutro igricu sve normalno i evo danas opet nece ....nezz vise sta da radim.....
tvoja mbo ima integriranu grafiku pa probaj bez te gtx280,tako češ eliminirat grafu
jel moram vadit gtx dok je na integriranoj?
nije graficka kartica...da je nebi do 4 ujutro mogao igrati :S....temperature su uvjek iste i po noci i po danu tako da....to mos iskljuciti.....system...