Random pogreske kod otvaranja archiva

poruka: 4
|
čitano: 709
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

To mi se pocelo desavat kad sam nabavio novu maticnu Asus P5LD2-se sa Intelovim dual procesorom na 3200mghz-a i 4gb ram-a. Uglavom kad otvaram neku archivu rar ili zip dodje do greske, kad bi probao ponovo otvorit istu ponovi se greska ali kod nekog drugo file-a. To mi se desava i kod insaliranja igrica ili programa ali tu postoji opcija RETRY tako da prodje file na kojem je zapeo ako ponovim instalaciju budu u pitanju neki drugi file-ovi. Bavim se kompovima nekih 15 god al ovaj problem jos nisam vidio pa bih molio za pomoc.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Re: Random pogreske kod otvaranja archiva

Ovo zvuči kao problem s RAM-om. Za početak skini memtest i provjeri.

KaeR
13 godina
neaktivan

Nista sve OK! Napravio je cjeli test od sat i pet min. Inace sto se memorije tice ja imam 4X1024mb a komp mi prijavi 3456mb a kad izvadim 1gb onda mi prijavi normalno 3 i nes sitno. Procesor mi nije frizan i skinuo sam zadnji BIOS sa Asusove strane, neznam sto dalje, imas jos kakvu ideju???

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Re: Random pogreske kod otvaranja archiva
necroMaX kaže...

Nista sve OK! Napravio je cjeli test od sat i pet min. Inace sto se memorije tice ja imam 4X1024mb a komp mi prijavi 3456mb a kad izvadim 1gb onda mi prijavi normalno 3 i nes sitno. Procesor mi nije frizan i skinuo sam zadnji BIOS sa Asusove strane, neznam sto dalje, imas jos kakvu ideju???

Ako ti procesor nije overclockan, a memtest kaže da je RAM OK, onda je matična u pitanju. Ako si kupovao rabljeno, provjeri da nema koji napuhan kondenzator.

RAM provjeri modul po modul.

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice