To mi se pocelo desavat kad sam nabavio novu maticnu Asus P5LD2-se sa Intelovim dual procesorom na 3200mghz-a i 4gb ram-a. Uglavom kad otvaram neku archivu rar ili zip dodje do greske, kad bi probao ponovo otvorit istu ponovi se greska ali kod nekog drugo file-a. To mi se desava i kod insaliranja igrica ili programa ali tu postoji opcija RETRY tako da prodje file na kojem je zapeo ako ponovim instalaciju budu u pitanju neki drugi file-ovi. Bavim se kompovima nekih 15 god al ovaj problem jos nisam vidio pa bih molio za pomoc.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nista sve OK! Napravio je cjeli test od sat i pet min. Inace sto se memorije tice ja imam 4X1024mb a komp mi prijavi 3456mb a kad izvadim 1gb onda mi prijavi normalno 3 i nes sitno. Procesor mi nije frizan i skinuo sam zadnji BIOS sa Asusove strane, neznam sto dalje, imas jos kakvu ideju???
Nista sve OK! Napravio je cjeli test od sat i pet min. Inace sto se memorije tice ja imam 4X1024mb a komp mi prijavi 3456mb a kad izvadim 1gb onda mi prijavi normalno 3 i nes sitno. Procesor mi nije frizan i skinuo sam zadnji BIOS sa Asusove strane, neznam sto dalje, imas jos kakvu ideju???
Ako ti procesor nije overclockan, a memtest kaže da je RAM OK, onda je matična u pitanju. Ako si kupovao rabljeno, provjeri da nema koji napuhan kondenzator.
RAM provjeri modul po modul.