Prženje igirce od 7 gb

poruka: 23
|
čitano: 8.499
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Prženje igirce od 7 gb

imam igricu u iso formatu od 7 gb...dal postoji neki program koji tu igricu razdjeli na 2 iso filea ali da kad ih ja spržim i pokrenem on mene pita da ubacim 2 dvd...nači ne splitanje fileova u winraru nego da instalacija normalno ide...ubacim disk 1 on sve radi i onda me pita da ubacim disk 2..itd....hvala unaprijed...

19 - ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO - 86
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Prženje igirce od 7 gb
gjurki kaže...

imam igricu u iso formatu od 7 gb...dal postoji neki program koji tu igricu razdjeli na 2 iso filea ali da kad ih ja spržim i pokrenem on mene pita da ubacim 2 dvd...nači ne splitanje fileova u winraru nego da instalacija normalno ide...ubacim disk 1 on sve radi i onda me pita da ubacim disk 2..itd....hvala unaprijed...

a zašto bi uopćće pržio i zezo se pored tolikih stikova. ne pamtim kada sam zadnji put nešto spržio

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
15 godina
odjavljen
Prženje igirce od 7 gb

Igrica od 7gb? Šta je toliko teška?

Anyway, GSplit. Odlcian program koji razdvoji, ne u iso, ali svakako razdvoji i na kraju sam po potrebi spoji.

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OPF Fan
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Prženje igirce od 7 gb

a jeste li vi čuli za Dual Layer dvd?

to si kupi u nekoj trgovini max. 15 kuna dodje i nemoras se muciti s razdvajanjem..

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Prženje igirce od 7 gb

Jeftinije ga dođe uzet dva obična DVD-a i razdvojit tu igru na 2 dijela Izlanuo se

WHAAAAAAAAAAAZZZZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!! .......................IN GAME: IWEK91
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Prženje igirce od 7 gb

točno to sta cu davat 15 kn za dual layer a slabije je kvalitete, a obični košta 2 kn...hvala

Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
Prženje igirce od 7 gb

Prvo DL košta od 8-10 kuna max, a drugo zašto imati dva medija koji će ti zauzimati prostora umjesto jednoga...

Najbolje, najjeftinije i najbrže je to imati na disku (preko daemona-a instalirati) i kad ti dojati obrišeš...

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.8.2010 11:18 (gkelekov).
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ne znam da postoji nešto što će prepoloviti iso file u više drugih iso fajlova.

ja osobno koristim chainsaw, lagan, brz i jednostavan programčić koji isječe bilo koji file na dimenzije koje želiš, i poslije ih vrlo brzo spaja.

15 godina
protjeran
Prženje igirce od 7 gb

evo napravio sam sa ovim gsplitom ...i sad mi je to u nekim .gsd filovima...kako da to spržim???

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
gjurki kaže...

evo napravio sam sa ovim gsplitom ...i sad mi je to u nekim .gsd filovima...kako da to spržim???

odabereš data dvd i snimaš, poslje sadržaje oba dvd-a prebaciš na pc i neka se spajaju u jedan.

17 godina
neaktivan

Covjek nije to pitao mada se moze i tako. Mora u originalnoj igri tj iso fileu zamijeniti jedan file u kojem ce biti naznaceno da je igra na dva dvd-a a ne na jednom i onda ce mu traziti drugi dvd.Prije davno sam to par puta radio i te fileove sam nalazio ovdje

http://www.gamecopyworld.com/

Da je rekao koja igra je u pitanju mogao bih odgovoriti detaljno ovako je to samo nacelan odgovor.

:)
15 godina
protjeran
Prženje igirce od 7 gb

ma kužim ja sve to al meni bi trebalo nešto da taj iso file on razlomi i ja spržim na 2 dvd-a...ubacim prvi pokrene se autorun i onda kad dođe negdje do pola me pita da ubacim 2 dvd i instalacija se samo nastavi...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Upravo to sam ti i odgovorio. Reci koji iso je u pitanju pa cu ti odgovoriti detaljno sta trebas napraviti.

15 godina
protjeran
Prženje igirce od 7 gb

u pitanju je igra saboteur

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Koliko vidim nema za tu igru. Prije se to radilo a sada valjda se nikome neda jer je DL dvd pojeftinio.

15 godina
protjeran
Prženje igirce od 7 gb

aha a onda mi ništa ne preostaje nego kupit dl dvd

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Prženje igirce od 7 gb

napravi sto sam i ja napravio za cod:

prilikom kreiranja slike (u alcoholu konkretno) stavis da ti ju djeli svakih 4GB i onda ces imati mds, mdf i mdx file gdje "x" je neka brojka. kasnije sprzis te slike na dvde i amen. kad zelis igrati, iskopiras sveu jedan folder i normalno mountas sliku.

Kad bi svi znali ono što ja znam, znali bi manje od mene.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja neke ISO fileove uspijem instalirat preko Winzip-a,umjesto sa IMGburn otvorim sa Winzipom,pokaže ti datoteke unutar to filea,pokrenem setup.exe. Je da potraje malo duže dok raspakira sve ,ali u većini slučajeva uspije.

http://www.youtube.com/watch?v=N80ec5dyskw
17 godina
neaktivan

Zar nije lakse instalirati neki virtualni cd i u njega ucitati sliku. Imas ih koliko  hoces da su free sto winzip nije.

15 godina
Prženje igirce od 7 gb

Ja se ne sjecam kada sam nesto zadnji puta przio,kupim si ladicu za hdd i imam prijenosni hdd od 250 gb,vec ga imam 2 godine,super preformanse i nikada problema,a i jeftini su ovih dana

eplati.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Prženje igirce od 7 gb

evo ti lega pa radi kako piše http://fileforums.com/showthread.php?t=88566&highlight=saboteur. BTW možeš sa malo truda stavit na jedan DVD   http://fileforums.com/showthread.php?t=88569 Na tom forumu imaš manje više za svaku igru kako da se napravi na par dvd-a ili da se sma nji na jedan.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.8.2010 17:14 (Igor007).

0 0 hvala 3
17 godina
eplati.com kaže...

Ja se ne sjecam kada sam nesto zadnji puta przio,kupim si ladicu za hdd i imam prijenosni hdd od 250 gb,vec ga imam 2 godine,super preformanse i nikada problema,a i jeftini su ovih dana

Tako je... Eto baš danas ja uzeo 640GB 2.5" externi još jedan... 580 kn.

Čista matematika sad. 600 GB diska = 150 DVD-ova * 2.5 kn kom = 375kn...

Nema problema s medijima, nema čekanja da se sprži, instalacija leti nasuprot instalaciji s DVD-a, i na kraju opet imam prenosni disk.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.8.2010 20:11 (gkelekov).
17 godina
Igor007 kaže...

evo ti lega pa radi kako piše http://fileforums.com/showthread.php?t=88566&highlight=saboteur. BTW možeš sa malo truda stavit na jedan DVD  http://fileforums.com/showthread.php?t=88569 Na tom forumu imaš manje više za svaku igru kako da se napravi na par dvd-a ili da se sma nji na jedan.

Hvala ti na linku ovo mi je koristilo.

Radio, ne radio, svira radio!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice