Procesi i Crysis

poruka: 4
|
čitano: 740
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Procesi i Crysis

Dakle 2 problema.

Krenit cu sa Crysisom prvi. Znam ja da je on zahtjevna igra i sve to, ali ipak pogledajte sliku pa mi recite jeli to normalna fizicka memorija?

Drugi problem su procesi. Imam Windows 7 i normalan broj mi je uvik oko 60(Sa xf i driverima ON) a nekad i vise, ovisi sto radim.

Svasta sam ja probavao ali jednostavno ne zelim nista zbrljat pa ako neko zna kako da smanjim procese, i jeli uobicajeno za 7-icu da ima ovoliki broj procesa? Slican problem sam imao na Visti,al nekako sam ju skrpao do 20 procesa..

Scs Scs
Spirit...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Procesi i Crysis

odkud toliko neznam.. ja ih imam 38...sa svim zivim upaljenim.. a tos a fizickom memom nemoze bit istina.. pa neuzima kriza 3gb

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.2.2010 16:01 (dokly).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Procesi i Crysis
Neutral kaže...

Dakle 2 problema.

Krenit cu sa Crysisom prvi. Znam ja da je on zahtjevna igra i sve to, ali ipak pogledajte sliku pa mi recite jeli to normalna fizicka memorija?

Drugi problem su procesi. Imam Windows 7 i normalan broj mi je uvik oko 60(Sa xf i driverima ON) a nekad i vise, ovisi sto radim.

Svasta sam ja probavao ali jednostavno ne zelim nista zbrljat pa ako neko zna kako da smanjim procese, i jeli uobicajeno za 7-icu da ima ovoliki broj procesa? Slican problem sam imao na Visti,al nekako sam ju skrpao do 20 procesa..

ja imam win7,44 procesa i 30 % fizičke memorije

16 godina
neaktivan
RE: Procesi i Crysis

Ak ti imas 30% na 2gb, onda bi ja trebao imat 15% na 4GB..

Meni je malena lista a toliki % ... Jos imam 4GB Ram

Btw ovo sa Crysisom nean pojma, cijela igra lagga i onda odjednom opet padne. Obicno mi je po 0.8-1 GB.

Ne vjerujem u to ali ipak cu pitat. Jeli ima veze sto je 64bitni OS?

I evo jos 3 screena od "servisa".. Ja nekad neke iskljucim al .. Neda mi se to svaki put radit.

Servisi1 Servisi1
Servisi2 Servisi2
Servisi3 Servisi3
Spirit...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice