Problemi sa particijama

poruka: 6
|
čitano: 955
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Problemi sa particijama

Pri instalaciji diska napravio sam 2 particije C i E , imam hard disk od 500 GB a na particijama E gdje su mi windowsi imam 10 GB, na particiji C mislim ostalo instalirat ali piše da imam samo 32 GB ...di su mi nestali ostalih 440GB? Imate malu sliku u prilogu? Šta mi je raditi ? 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problemi sa particijama

...iz disk managementa probaj ponovo kreirati C particiju...Nije mi jasno zbog čega

nisi napravio C i D particiju i Windowse instalirao na C...

največi neprijatelj slobode je zadovoljan rob
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.7.2009 19:32 (Jurra).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problemi sa particijama
Jurra kaže...

...iz disk managementa probaj ponovo kreirati C particiju...Nije mi jasno zbog čega

nisi napravio C i D particiju i Windowse instalirao na C...

Na C disku mi je free dos odakle sam kupio komp i nisam ga uspio skinut...neznam kako. Iden formatirat C drive i kaže mi da nemože ali tek na kraju procesa.... hvala na odgovoru, probat ću

17 godina
neaktivan
Problemi sa particijama

Gdje se nalazi disk managment????????????

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problemi sa particijama

...desni klik na My Computer-manage...

največi neprijatelj slobode je zadovoljan rob
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problemi sa particijama

samo si stvaraš bespotrebne probleme.

ako si već digao OS, instaliraj si partition magic, pobriši sve particije na disku i restartaj komp da ih obriše do kraja.

nakon toga pokreni instalaciju od početka i složi si da ti je c primarna particija i na njoj stavi win i sve ostale programe, a ovu drugu koristi za pohranu.

ili si možeš u partition magicu spojiti sve u jednu particiju, pobrisati ono što ti ne treba i nakon toga poslagati tamo particije, pa onda pokrenuti reinstal.

za ovo da ti particije budu redom po slovima, ponekad pomaže preko device managera disableati optički uređaj ili neke čitače kartica (jer imam dojam da je laptop u pitanju). a 32 gb ti je zato što ti je taj disk vjeroajtno formatiran kao FAT32, a on ima takav limit.

ili, najjednostavnije - daj nekome tko zna što radi da ti složi instalaciju. možda ćeš morati nešto platiti, ali će ti bar sve biti ok složeno.

(isto tako, probaj malo detaljnije opisati problem ubuduće)

Silence! I Kill You...

3 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice