Problemi s dizanjem windowsa

poruka: 12
|
čitano: 2.713
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

neće mi dignut windowse...poslije onog loga i one trakice pojavi se onaj crni ekran s pokazivačem. tu jednostavno stane i neće dalje. pa čak ni u safe modu.

e sad...niko nema za posudit s-ata hard s windowsima da si kopiram stvari s ovog harda do kojih trenutno ne mogu =(

jel ima ko kakvo rješenje za ovo? al neću formatirat disk i stavljat nove windowse, trebaju mi datoteke s harda.....

hvala

Procesor: Intel 8086 HD: 26 kb RAM: 11 žica Grafička: Praktično ugrađena u gornji lijevi kut Matična: preuzeta iz tamagotchija Protok podataka: ja prekidač brže palim i gasim Napajanje: 9 litara dizela po danu

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problemi s dizanjem windowsa

A jesi mjenj'o štogod prije tog veselja?

16 godina
neaktivan

a Bog zna...ima i moj buraz račun vjerujem da je on neš sjebo.....

pomagajjjjjteee

Procesor: Intel 8086 HD: 26 kb RAM: 11 žica Grafička: Praktično ugrađena u gornji lijevi kut Matična: preuzeta iz tamagotchija Protok podataka: ja prekidač brže palim i gasim Napajanje: 9 litara dizela po danu

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

hardverski ništ nije mjenjano

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

neznam ako imaš podijeljen disk na particije, formatiraj samo onu na kojoj su windowsi a valjda si bio mudar pa si stavljao recimo windowse na C i neke sitne programe, a igre, glazbu, fotografije na D.

AMD Athlon 64 X2 4800+ 2.50 Ghz 2048 MB ATI Radeon 4850 Windows Vista Home Premium SP1

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ako nemaš puno podataka, tj. da to stane na stick, onda ubaci bartpe i pomoću njega prebaci najvažnije podatke na stick
16 godina
neaktivan
streethero kaže...

neće mi dignut windowse...poslije onog loga i one trakice pojavi se onaj crni ekran s pokazivačem. tu jednostavno stane i neće dalje. pa čak ni u safe modu.

e sad...niko nema za posudit s-ata hard s windowsima da si kopiram stvari s ovog harda do kojih trenutno ne mogu =(

Posudi ti nekom svoj hard disk i što ti je važno kopiraj kod njega.
Što bi uopće dobio kad bi tebi netko posudio hard disk s instaliranim windowsom??
16 godina
neaktivan
streethero kaže...

hardverski ništ nije mjenjano

Kako da ti pomognem kad ne znaš kako si došao u to stanje; ako si ga nasilno gasio/nestalo struje onda recovery console/chkdsk, ako si instaliravao nešto onda system restore tj. last known good ... A kako pišeš ovo, nemaš drugi komp?
17 godina

A da prvo pokusas uci u safe mode!

Provjeri konektore od monitora na monitoru i grafickoj.

Konfa: Phenom II x3 720BE@3,6GHz 1,45V/HD4870 512MB/ 2x2GB kingmax 800MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / Gigabyte MA 770-ds3 rev2.0/ logitech x-530, Samsung T220(s-panel) LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd) MSN- drazen016@net.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

pa napisao je da nemoze u safe mod^^ 

jesi probao reinstall winsa? pusti podatke.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
17 godina
neaktivan

Pa pokreni popravak windowsa ali nek ti svi podaci ostanu sačuvani,direktno iz biosa.Popravak ti je gotov za 10 minut i windowsi se normalno pale i sve na kompu ostane kak je i bilo

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.3.2009 22:55 (toma).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jednom za sva vremena; sve probleme povezane sa ne-dizanjem windowsa da se lako rijesiti ovim trikom:

http://support.microsoft.com/kb/307545

Izgleda komplicirano al uopce nije, vratio sam tako gro windowsa, radi provjereno 100%.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice