Prije svega dobro večer svima
U zadnjih 2-3 tjedna komp mi se strasno usporio i dosta se "pati" sam komp, pretpostavljam hdd, cim obavljam neku radnju cuje se "zujanje", zvecanje itd- znaci refresham facebook i pocne zujanje i treba duze da se refresha nego inace
windowsi su stari 3 godine, do sad nije bilo vecih problema, HDD na kojem su winsi je star 10 godina
ja sumnjam u par stvari
1. moguce da se uvalio neki virus/malware ili nesto trece sto koci i usporava sve
2. mozda je hdd u kvaru pa je sve usporeno i otezano funkcionira
3. manje vjerovatno visoke temeprature, kuciste je na podu, cijelo vrijeme otvoreno i unutra imam 2 ventilatora
eto ako moze ikakva pomoc da ovo rijesim, pali se duze, kao sto sam reko stranice ucitava duze, u igrama sam jedino primjetio da mi se zamrzne komp na 5-7 sekundi(League of legends) i ista stvar kod LoL-a je ta da vise nisam prvi kojem se ucita igra nego medju zadnjima i u igru mi udje 7-8 sekundi nakon sto game pocne, dok je prije tih mjesec dana sve fludino radilo
pucajte sve sto vam padne na pamet, btw reinstall windowsa ne dolazi u obzir osim ako nekako mogu deinstalirati ali da sve ostane kako je bilo jer imam previse toga vaznoga, previse podataka, sve mi je slozeno itd

Twitter: @191x7