eto imam problem sa programom za slanje podataka za prijavu gostiju na turističku zajednicu,,, http://www.elvis-rps.hr/tz.html# na ovom linku je program...
radi se o tome da program instaliram i radi sve normalno ali kada na kraju pretisnem "prepis podataka na TZ" napiše mi da e-mail nije kreiran...
gospodin koji je radio program kaže da ne mogu slati podatke zato što program koristi outlook kao izlazni e-mail.. ali nije istina da ne može jer sam ga ja rabio proteklih godina normalno..(na turističkoj zajednici imam prijavljen email od gmiala i nikad ga nisam mijenjao......) na outlooku sam otvorio acount da se primaju i šalju podaci sa gmaila i u biti outlook nisam i ne koristim za ništa drugo nego za slanje tih podataka...
inače koristim xp i imam outlook 2003 gore... znači sve sam napravio omogućio pop3 i sve poruke sa gmaila imam i na outlooku ali ta poruka za prijavu ne prolazi...
imali neko ideju šta bi trebalo promijeniti.. meni nije jasno gdje je greška jer kako sam napisao sve sam napravio kao i prošlih godina i ove godine ne prolazi..
lp