Problem sa rezolucijom

poruka: 17
|
čitano: 5.642
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Problem sa rezolucijom

ovak inam problem imam tv 102cm full hd na 1920x1080 i spajam laptop na njega prek hdmi. Ali fora je u tom kj laptop ide smo do 1360x768 i kad ga spojim na tv fali onak pi dva cm na sve 4 strane onk start se dobro ne vidi vidi ga se samo pola. Kak da to rijesim

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Problem sa rezolucijom

kako je ovo kod tebe podešeno?

Control Panel\Appearance and Personalization\Display\Screen Resolution

Tempus fugit
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.5.2013 22:55 (robisierra92).
13 godina
Problem sa rezolucijom

na ovom prvom duplicate displays probao sam sva cetiri nacina i nista ni jedan mu ne odgovara imas kakvo rjesenje?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Problem sa Nytro boxom nb-4001 t usb pvr
Molim vas može li mi netko pomoći u svezi moga problema koji imam sa nytro boxom nb-4001 t usb pvr. Naime, ne može da mi otvori(čita) usb na koji je stavit materijal u avi formatu. Na kraju svega dobijem informaciju da format nije podržan. Evo još nekih podataka za koje mislim da bi mogli biti od pomoći: nb-4001 t usb pvr ima verziju 0907-P5137, 216 t pvr, Feb 3 2010. Što bi se tu trebalo učiniti? Promijeniti software(koji i gdje ga naći i kako ga promijeniti)? Ili se tu radi o nekim kodovima? U nadi da će mi netko pomoći, pošto sam neupućeni, unaprijed vam se zahvaljujem i lijepo pozdravljam!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Problem sa Nytro boxom nb-4001 t usb pvr
NEUPUĆENI kaže...
Molim vas može li mi netko pomoći u svezi moga problema koji imam sa nytro boxom nb-4001 t usb pvr. Naime, ne može da mi otvori(čita) usb na koji je stavit materijal u avi formatu. Na kraju svega dobijem informaciju da format nije podržan. Evo još nekih podataka za koje mislim da bi mogli biti od pomoći: nb-4001 t usb pvr ima verziju 0907-P5137, 216 t pvr, Feb 3 2010. Što bi se tu trebalo učiniti? Promijeniti software(koji i gdje ga naći i kako ga promijeniti)? Ili se tu radi o nekim kodovima? U nadi da će mi netko pomoći, pošto sam neupućeni, unaprijed vam se zahvaljujem i lijepo pozdravljam!

Kao što lijepo piše .avi format nije podržan i moraš konvertirat u neki drugi format...

blacky
13 godina
Problem sa rezolucijom

nitko nema ideje?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Poželjno je stisnuti HVALA
17 godina
Re: Problem sa Nytro boxom nb-4001 t usb pvr
NEUPUĆENI kaže...
.. Naime, ne može da mi otvori(čita) usb na koji je stavit materijal u avi formatu. Na kraju svega dobijem informaciju da format nije podržan...

- avi je container, sadržaj je kompresiran (codecom) koji nije podržan, npr H.264, konvertiraj u npr divx... ali da bi to znao moraš vidjeti koji kompresor je korišten u tom aviju i pročitati specifikacije uređaja (što podržava) ili nadograditi firmware ako rješava upavo taj problem.

- zaobilaženje rješenja je download filma u formatu koji uređaj podržava. Pošto je PVR možeš na njemu snimiti TV program i provjeriti na PCju koji format...

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
omomomomoomm kaže...

nitko nema ideje?

U driverima od grafičke (AMD VISION engine control centar) kartice imaš scaling options i mišom pomakni na Overscan. Tako je sa AMD karticama, ne znam kako je sa nvidiom ali vjerovatno nešto slično.

Zadar živi vječno!
13 godina

Isti problem i ja imam, Lenovo Z580 sa gt635m grafikom, prilikom spajanja na LCD FullHD preko HDMI na tv-u nemam sliku kao na desktopu od ruba do ruba nego mi proguta 1cm možda i više sliku na rubovima npr pojede mi dio taskbara i ikone, na tv-u prikazuje FHD rezu, imam W8 na lapu, zna netko što bi se trebalo podesiti da pravilno prikazuje sliku na tv-u? 

13 godina
Problem sa rezolucijom

ja sam to rijesio sad prek ovoga ati catalista prije mi je bilo 1080p i 1200x.... Rezolucija uopce ne kuzim zasto. I sad stavim ja 1360x768 i vidi se dobro ali nemogu sad stavit 1080p sliku ili je ona podesena? Cim stvim tih 1080p vrati me na 1200x.... Neznam kolko je tocno. Oprostite na slabom objasnjenju li pisem s moba i u guzvi sam

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Problem sa rezolucijom

Ako koristiš opciju duplicate display onda ce ti rezolucija biti klon od desktopa.Upotrijebi opciju extended desktop pa ce rezolucija preko hdmi biti ona od tv-a.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

To sam i ja stavio na extend u postavkama tako da mi je 1080p reza od tv-a ali svejedno mi nije slika od ruba do ruba nego guta pola ikona i taskbar...

13 godina
Problem sa rezolucijom

neznam ja cu poludjet s ovim kak god napravim nije dobro.

da se razumijemo ja sam stavio sad u ati catalistu rezoluciju 1360x768 i vidi se dobro na monitoru.

ali u ati cat. ima opcija ovak

basic

HDTV

znaci na hdtv se rihta 720p i 1080p (ima ih jos)  a na basicu rezolucija.

ak stavim 1080 ili 720 p zmrda mi se rezolucija i opet nije dobro slika rasporedena po ekranu. a ak stavim 1360x768 na basic opcoji sve je dobro samo mene brine jeli to hd slika onda?

+

0 0 hvala 0
13 godina
Problem sa rezolucijom

eh da i ja nemam opcije extended desktop di se to nalazi.

na screen resolution imam ove opcije

-duplicate these displays

-extend these displays

-show desktop only on 1

-show desktop only on 2

ja imam narihtano ovo 1.

kad narihtam ovo drugo na laptopu mogu sve normalno raditi a na tvu mi je samo slika desktopa sa laptopa bez ikona i bez misa znaci nemogu nista raditi na njemu.

0 0 hvala 0
16 godina

Ma ne diraš to ništa. Već sam ti reka par postova prije što tribaš. Jesi proba to napraviti?

Zadar živi vječno!
13 godina
Problem sa rezolucijom

probat cu s tim samo da to nadem

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice