Problem sa prostorom na disku

poruka: 10
|
čitano: 1.128
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Evo ovako, imam HDD od 750GB. Na C sam stavio 30GB, jer sam mislio treba mi samo za Windows (oko 20gb) al maune. Sad sam na problemu da nekad imam 10 mb slobodnog na C i manje i vise. A na D je 400GB slobodnog. Jel mogu kako, bez rusenja sustava, prebacit 50GB sa D na C disk? Hvala..
Ako sam ovo ja ... onda si to ti ... !!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BUMP
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Problem sa prostorom na disku
flyboy333 kaže...
Evo ovako, imam HDD od 750GB. Na C sam stavio 30GB, jer sam mislio treba mi samo za Windows (oko 20gb) al maune. Sad sam na problemu da nekad imam 10 mb slobodnog na C i manje i vise. A na D je 400GB slobodnog. Jel mogu kako, bez rusenja sustava, prebacit 50GB sa D na C disk? Hvala..

Pogledaj ovo.

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
17 godina

Kao što kolega kaže,koristi Disk managment u Sedmici,otkini od D particije i pridruži C koliko te volja...ako ne ide kroz Disk managment koristi neki free program za rad sparticijama kao npr...Partition Wizard!

www.hrphotocontest.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Evo sad sam pogledo video na jutubu za partition wizard. Jel moze doc do nekakvih komplikacija, jer imam jako vaznih stvari na kompjuteru?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
flyboy333 kaže...
Evo sad sam pogledo video na jutubu za partition wizard. Jel moze doc do nekakvih komplikacija, jer imam jako vaznih stvari na kompjuteru?

Sveto pravilo je prvo backupiraj zatim diraj. Nebi trebalo biti nikakvih problema ali ipak prije napravi backup.

17 godina
neaktivan

Evo napravio sam BACKUP + system restore point na oba diska.. Jel mogu pocet hebavat? XD

Al kad pocnem, ako oduzmem od D diska 100 GB, on ce od tog napravit novu particiju, neznam kako to dodat na C?

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.6.2011 17:39 (flyboy333).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
flyboy333 kaže...

Evo napravio sam BACKUP + system restore point na oba diska.. Jel mogu pocet hebavat? XD

Al kad pocnem, ako oduzmem od D diska 100 GB, on ce od tog napravit novu particiju, neznam kako to dodat na C?

Koji alat koristiš?

17 godina
neaktivan
Partition Wizard free
15 godina
flyboy333 kaže...
Partition Wizard free

Evo ovdje imašslikice, što i kako. Pogledaj i onaj prvi link i u njemu je postupak opisan.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice