Problem sa programom RunAsDate

poruka: 4
|
čitano: 1.056
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Dali mi može netko pomoći? Imam Windows 7 i kad napravim sve prema uputama programa stvorim prečac idrugo vrime mi kod shareware programa i dalje teće umjesto da je vraćeno na vrijeme koje namjestim. Ako netko ima neki sličan program neka napiše koji stvarno mi treba.

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Ajde šta nitko nema neki savjet?

1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
RE: Problem sa programom RunAsDate
P4k1 kaže...

Dali mi može netko pomoći? Imam Windows 7 i kad napravim sve prema uputama programa stvorim prečac idrugo vrime mi kod shareware programa i dalje teće umjesto da je vraćeno na vrijeme koje namjestim. Ako netko ima neki sličan program neka napiše koji stvarno mi treba.

ja to ništ ne kužim, de malo bolje objasni...

Atomska bubamara. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong
16 godina
neaktivan
RE: Problem sa programom RunAsDate
jurluk kaže...
P4k1 kaže...

ja to ništ ne kužim, de malo bolje objasni...

Kad pokrenem program traži me da nađem odredište programa gdije se nalazi i da namjestim vrijeme na koje želim da se program vrati (shareware programi koji traju 30 dana) i kad sve namjestim programima mi i dalje istječe vrijeme. Kako to riješiti?

Ili ako netko zna neki program koji bi omogučio shareware programima da ih koristim bez ograničenja na mjesec dana.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice