Problem kod ulazka u MSN

poruka: 7
|
čitano: 2.147
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Pomoc!!!! Problem kod ulazka u MSN
pitanje

imam winodws live messenger...i neda mi na se sign upiram, kaz e da je usluga trenutno nedostupna, i javlja neki problem sa hosts fileom, probavao sam deinstalirat Windows live, i mijenjat hosts file, al uzaloud, problem je jos tu....moze li mi 'ko pomoc??????

Intel Core i7 920,6GB RAM DDR3,ASUS SILENT nVidia GeForce 9800GT 1GB DDR3, ASUS P6 Deluxe v2, WD 10.000 fps,Dell 24",Antec,

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Pomoc!!!! Problem kod ulazka u MSN
prihvaćeno rješenje
de pogledaj da ti možda vrijeme u windowsu nije baš najtočnije, pa onda popravi vrijeme
Bubamara na steroidima.
16 godina
neaktivan

Ja sam imao i još uvijek imam neki put isti problem. Pokušaj update msn browser. Meni je pomoglo barem u većini pokušaja.

16 godina
neaktivan

Neznam kakve veze bi imalo vrijeme sa time kad u svijetu ima 24 razlićitih vremenskih zona.

16 godina
autorov komentar
jurluk kaže...
de pogledaj da ti možda vrijeme u windowsu nije baš najtočnije, pa onda popravi vrijeme
Iznenađen ha...kakve veze ima vrijeme..???
Intel Core i7 920,6GB RAM DDR3,ASUS SILENT nVidia GeForce 9800GT 1GB DDR3, ASUS P6 Deluxe v2, WD 10.000 fps,Dell 24",Antec,
16 godina
neaktivan
Tionio kaže...
jurluk kaže...
Iznenađen ha...kakve veze ima vrijeme..???
 ima i te kakve veze. a jel ti toliki problem namjestit točno vrijeme? pogledaj u ovoj temi to je riješilo problem Belji se
Bubamara na steroidima.
16 godina
autorov komentar
jurluk kaže...
 evo....napravio sam vrijeme i sada sve savrseno radi...PUNO HVALA!!!Namigiva
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice