Problem s DVD autorunom

poruka: 7
|
čitano: 1.505
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Problem s DVD autorunom
pitanje

Pozdrav,

Uglavnom kad ubacim u PC bilokoji DVD, automatski mi pokreće Windows Media Player i očitava film u njemu.

Ja bi htio da se automatski pokrene GOMPlayer i da se filmovi izvode u njemu. No problem je u tome što imam Windows Vista Ultimate SP1 i kad idem u Autoplay opcije kroz Control Panel - pod DVD movie, nemam GOMPlayera!

Imam samo :

- Play DVD using Windows Media Player
- Play DVD using Windows Media Center
- Open folder to view files using Windows explorer
- Take no action
- Ask me everytime <-- kad ovo uključim , pošto sam mislio da ce mi tada dati izbor da pokrenem GOMPlayer za čitanje DVD-a, nije nego mi je dalo opet izbore u obliku Media playera i Media center-a.

U GOMPlayeru sam označio sve video (zapravo i sve moguče) formate da se asociraju i izvode u GOMPlayeru.

Stvarno više nemam ideja kako da ovo riješim, pa ako netko zna i ima ideju bio bih zahvalan.

Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problem s DVD autorunom
Intel Core i7 Procesor I7-920 2,66 GHz, ATI HD4870 X2 DDR5 2 GB, Kingmax Mars DIMM 2GB DDR-3 1333MHz x 3
17 godina
neaktivan
autorov komentar

To ne riješava problem pošto su DVD fileovi asocirani s GOMPlayerom no kad ubacim DVD autorun se pokrece Media Player ili me pita s cime zelim da pokrene a u toj listi nema GOMPlayera. Niti pod default programs - > set your default programs.
17 godina
neaktivan

Možda bi trebao re-instalirati GOMPlayer?

Možda ima opcija prilikom instalacije da ga postaviš kao default-ni player ?

Intel Core i7 Procesor I7-920 2,66 GHz, ATI HD4870 X2 DDR5 2 GB, Kingmax Mars DIMM 2GB DDR-3 1333MHz x 3
17 godina
neaktivan
autorov komentar
Whalter vT kaže...

Možda bi trebao re-instalirati GOMPlayer?

Možda ima opcija prilikom instalacije da ga postaviš kao default-ni player ?

Pokusao sam vec par puta reinstalirati GOMPlayer.

Jeli zna netko jeli ovaj problem samo kod GOMPlayera ( jel se mogu drugi media playeri poput VLC-a i ostalih staviti pod autorun?) ?
17 godina
neaktivan
prihvaćeno rješenje
17 godina
neaktivan
Problem s DVD autorunom
autorov komentar

Ok, to je to otprilike. Thx.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice