Problem sa driverima HD5770

poruka: 12
|
čitano: 1.294
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran

Dakle odlučio sam reinstalirat windowse jer sam stigo 2 kave popit od paljenja do ulaska u same windowse.

Nije mi prvi put tako da što se Winodws instalacije tiče prošlo je sve 5 , ali nakon istalacije catalyst control centra i reboota komp je počeo opet štekat, tj kad otvorim mozilu izleti error display driver has stoped working, reko dobro nešto sa njime nevalja idem reinstalirat, restartam komp nakon što se digne 10 sec i opet iznova, sve se smrzne jedina opcija je prisilan restart. Pokušo sam preko safe moda, ali ni tako nisam uspio.

Lud ko šiba idem reinstalirat opet windowse, ali opet se počeo javljat isti problem, na sreču uspio sam catalyst izbrisat preko linux live cd-a i sad radi ali nemam drivere te nemogu igrat igrice.

Dal neko zna kako da riješim problem, svaka pomoć dobrodošla

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Re: Problem sa driverima HD5770
Cvik kaže...

Dakle odlučio sam reinstalirat windowse jer sam stigo 2 kave popit od paljenja do ulaska u same windowse.

Nije mi prvi put tako da što se Winodws instalacije tiče prošlo je sve 5 , ali nakon istalacije catalyst control centra i reboota komp je počeo opet štekat, tj kad otvorim mozilu izleti error display driver has stoped working, reko dobro nešto sa njime nevalja idem reinstalirat, restartam komp nakon što se digne 10 sec i opet iznova, sve se smrzne jedina opcija je prisilan restart. Pokušo sam preko safe moda, ali ni tako nisam uspio.

Lud ko šiba idem reinstalirat opet windowse, ali opet se počeo javljat isti problem, na sreču uspio sam catalyst izbrisat preko linux live cd-a i sad radi ali nemam drivere te nemogu igrat igrice.

Dal neko zna kako da riješim problem, svaka pomoć dobrodošla

digni drugu verziju drivera bez CCCa, dakle sam driver.

14 godina
protjeran

Vidit ćemo šta če reč upravo se skida

Uopće se tga nisam sjetio {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Evo javljam se iz safe moda, nažalost ništa od toga.

Drivere samo za grafičku nemogu nać, a ccc sadrži drivere i za HDMI izlaz i za SB tako da i da nađem drivere samo za grafičku neće mi radit sve kako spada...

Još neko mišljenje???

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Cvik kaže...

Evo javljam se iz safe moda, nažalost ništa od toga.

Drivere samo za grafičku nemogu nać, a ccc sadrži drivere i za HDMI izlaz i za SB tako da i da nađem drivere samo za grafičku neće mi radit sve kako spada...

Još neko mišljenje???

Vjerojatno si na XPu (32 bit) pošto nemoš igre igrat bez ATI drivera tak da evo link.

Samo to instalaš i kasnije reci jel sve štima.

14 godina
protjeran

Sry zaboravio sam napomenut, na Win7 x32 sam, sad pokušavam sa windows updateom riješit pošto je našo da fali

Evo neće ni on piše Failed, try again {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.1.2012 1:40 (Cvik).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Ništa Stavit ću drugi win 7, možda s ovima nešto nevalja

Ako neće sve radit kako treba, radit ču ja malo s čekićem po kutiji mamicu mu!!!!!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Cvik kaže...

Ništa Stavit ću drugi win 7, možda s ovima nešto nevalja

Ako neće sve radit kako treba, radit ču ja malo s čekićem po kutiji mamicu mu!!!!!!!

pa ak imaš win7, netrebaju ti driveri za igre...

probaj igrat sa driverima što s vindovsom dođu, ak je loše, slika se kida, malo fpsa onda instaliraj druge drivere

14 godina
protjeran

E ovdje hebe lud zbunjenog!!!!!

Do sad mi je na igricama izbacivo Dx error, a imam Dx 11 instaliran, evo sad probam i radi

Mislim da se uplašio čekića heheheh {#}

neznam za sad kako radi radi nema diranja....

Hvala ti na pomoći

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Pozdrav...

Dakle evo mučim se već par dana s prokletnim driverima, u nadi da sam ja nešto zezno kod instalacije windowsa reinstairo sam ih još 2 puta.

Naravno bezuspiješno.... Kada pokrenem neku 3D apikaciju računalo se sruši, pojavi se bsod, kad pokušam neki program pokrenut komp postane užasno spor.

Molim bio koga ko ima neki prijedlog da ga ovdje napiše

HVALA

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja imam istu na 7 64-bit u uvijek imam zadnje drivere, nikad ni s jednim problema..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

evo upravo sam instaliro win7 x64 ali i dalje imam isti problem {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: