Problem pri brisanju Officea

poruka: 9
|
čitano: 954
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Skinuo sam office sa office365 portala

Licenca i sve je radilo ali nisam mogao skinuti skydrive jer mi je bacao neki error

Nakon toga sam probao obrisati cijeli office pa su mi bacili neki error na uninstal pa sam sve izbrisao s iobit unistallerom

I sada kada želim instalirati office ponovno ovaj mi kaže da već imam instaliran office i da ne mogu ništa

Prije iobita sam probao s windows fixerom (onaj preporučeni od microsofta) koji je još više s*ebao stvar

Pomoć?

“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.12.2014 13:58 (Top Bugovac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: Problem pri brisanju Officea

System restore na koji dan prije prve instalacije officea...

Pouka priče - ti razni uninstalleri i fixeri (skupa sa CCleanerom) su zaku*ac.

My name is Legion... For we are many!
15 godina

Fora je u tome što sam probao običan unistall ali nije dao nikakve rezultate :S

A system restore mi baš i nije opcija jer ne znam hoće mi izbrisat i windows update od pola gb kojeg sam jučer skinuo?

Baš mi se ne čeka opet da se to sve odradi

Inače windowsi su svježi(sedmica je u pitanju)

“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Da, obrisat će ti i taj update.

Da nisi napravio glupost sa tim uninstallerčićima, sad bi možda i nešto uspjeli popraviti (jer nijedan error nije bezveze, ima uzrok i rješenje).

My name is Legion... For we are many!
17 godina
neaktivan
Top Bugovac kaže...

Fora je u tome što sam probao običan unistall ali nije dao nikakve rezultate :S

A system restore mi baš i nije opcija jer ne znam hoće mi izbrisat i windows update od pola gb kojeg sam jučer skinuo?

Baš mi se ne čeka opet da se to sve odradi

Inače windowsi su svježi(sedmica je u pitanju)

jesi li probao ovaj uninstaller ?

http://support2.microsoft.com/kb/2739501/hr

15 godina

Probao sam obični unistaler(windows) i onda taj fix it i niti jedan nije dao neke rezultate :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Top Bugovac kaže...

Probao sam obični unistaler(windows) i onda taj fix it i niti jedan nije dao neke rezultate :S

Kazes gore u postu skinuo si s portala, dakle logirao si se i skinuo poslovnu veziju! mozda se logiras na mjestu za kucne korisnike? Pokusaj se logirati na  "ispravnom" linku i tad odraditi uninstal 365-tice i Verzije Officea koju eventualno imas instaliran na kompu. Ako nejde konzultiraj MS podrsku, i savjet: izbjegavaj kojekakve tzv. uninstalere!

Ukoliko imas verziju Office-a 2010 ili 2013 nakon ponovne instalacije sve ce se postavke automatski vratiti!

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.12.2014 0:54 (Hardwhelper!!!).
17 godina
neaktivan

Što se tiče uninstalera - Geek uninstaler, mali program, pobriše zaostatke za softverom i do sada mi savršeno radi.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.12.2014 0:49 (boxer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
boxer kaže...

Što se tiče uninstalera - Geek uninstaler, mali program, pobriše zaostatke za softverom i do sada mi savršeno radi.

Slazem se, programcic vjerojatno savrseno odradi svoj zadatak za ciste klijentske app. na tvom kompu tj. HDD-u ALI Office 365 je usko vezan, sinhroniziran... uz cloud computing odnosno serverski dio! U takovoj sutuaciji programcic nema nikakve svrhe osim stvotiti kontraefekt!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice