Našao sam opet nakon nekog vremena DVB-T stick u ladici pa sam pokušao gledat TV na PC-u. (opet)
Prije mi je to radilo normalno, gledao sam većinu hrvatskih programa, pa čak i neke slovenske, no sada ne mogu ništa.
Imam ovakav stick i prije je sve radilo normalno, spojio sam antenu koju inače imam spojenu na TV i sve je radilo. Sada kada pokušam skenirati programe, dogodi mi se BSOD, jučer sam imao 2.1a verziju programa dok sam danas pokušao sa v6.6, prvo mi se pojavila greška (slika) i to sam kasnije riješio sa kompatibilnošću za Vistu SP2, ali rezultat je isti - BSOD. Pokušao sam skinuti drivere sa službene stranice ali nema za Win7, na nekim stranicama piše da je program kompatibilan sa Win7 dok na nekim se Win7 ni ne spominje.
Molim admine da mi ne zaključaju temu i upute prema temi "BSOD - što, zašto i kako" zato što želim riješiti problem sa TV karticom, a ne otkriti uzrok BSOD-a, jer znam da je ona uzrok.

Loading... █ 10.000 % ██ 20.000% ███ 30.000% ████ 40.000% █████ 50.000% ██████ 60.000% ███████ 70.000% ERROR!!!!!!