Plavi ekran

poruka: 5
|
čitano: 1.637
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Plavi ekran

Ovako pokusao sam par puta testirati komp u OCCT-u. Zanimalo me je kolika mi je temperatura procesora pri full loadu (uglavnom krece se od 58-61 pri punom opterecenju). Nebi trebalo biti problema jer je maksimalna preko 65 c. Koristim Artic cooler freezer 7 pro. Nakon 10-tak minuta izbaci mi plavi ekran. Cijelu konfiguraciju mozete vidjeti u mom profilu. Uglavnom procesor je Phenom II X4 965.

Pise mi ovako:

On Sun 10.7.2011. 21:14:18 GMT your computer crashed
crash dump file: C:\Windows\Minidump\071011-13906-01.dmp
This was probably caused by the following module: hal.dll (hal+0x12903)
Bugcheck code: 0x124 (0x0, 0xFFFFFA80051BD028, 0xB20F2000, 0x175)
Error: WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR
file path: C:\Windows\system32\hal.dll
product: Microsoft® Windows® Operating System
company: Microsoft Corporation
description: Hardware Abstraction Layer DLL
Bug check description: This bug check indicates that a fatal hardware error has occurred. This bug check uses the error data that is provided by the Windows Hardware Error Architecture (WHEA).
This is likely to be caused by a hardware problem problem. This problem might be caused by a thermal issue.
The crash took place in a standard Microsoft module. Your system configuration may be incorrect. Possibly this problem is caused by another driver on your system which cannot be identified at this time.

Moze pomoc zbog cega se to desava.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Re: Plavi ekran

Ne bi reko da je radi pregrijavanja, ali cini mi se da ti Ram stampa.Mada evo malo sam ti googlo pa vidi ovdje.Klik

http://s7.ba.gladiatus.org/game/c.php?uid=21829
16 godina
neaktivan
Plavi ekran

Provjeri ram. 

- imas memtest

0 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Plavi ekran

E hvala; više mi se ne pojavljuje izvadio sam rame i ponovo sam ih stavio u druge slotove. A provjerio sam i sa memtestom sve u redu. Samo strah me je jer mi je temperatura procesora u ovim vrucinama preko 62 c.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Re: Plavi ekran

A joj si ti nekakav panicar, pa nije to nista preveliko, na kraju krajeva ako dodje do pregrijavanja znat ces jer ce ti se ugasit, nece dopustit da ''izgori''.Prema tome bice uredu samo promjeni pastu propusi od prasine i peri deri, na kraju pa nije on covjek pa se plasit za njega masina je.

http://s7.ba.gladiatus.org/game/c.php?uid=21829
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice