Photoshop CS6 - problem pri instalaciji

poruka: 4
|
čitano: 1.933
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan

Pogigao sam prije par dana Win 7 Ultimate 64, koji mi je i prije bio na istom notebooku i na kome sam i prije imao instaliran PS CS6 preko iste instalacije. Ali danas kad sam pokusao da pokrenem setup.exe izbacilo mi je ovu poruku:

http://oi58.tinypic.com/1zxbgxl.jpg

Procesor je 64-bitni, sistem isto tako, i photoshop je 64 bitni i sve je do prije par dana radilo besprijekorno i prosli put kad sam instalirao islo je sve bez problema, medjutim sad ne moze. Probao sam kao administrator, probao comptability mode, ali nistaaa...

Ima li neko neki prijedlog, rijesenje?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Photoshop CS6 - problem pri instalaciji
MarcosMK kaže...

Pogigao sam prije par dana Win 7 Ultimate 64, koji mi je i prije bio na istom notebooku i na kome sam i prije imao instaliran PS CS6 preko iste instalacije. Ali danas kad sam pokusao da pokrenem setup.exe izbacilo mi je ovu poruku:

Ima li neko neki prijedlog, rijesenje?

Barem makni ovaj okvir sa ''cracked-om''.

Ako si i prije imao verziju iz ''torrent dućana'', probaj onda nju.

If it ain`t broken, you`re not working hard enough ...
15 godina

Jel tko našao photoshop da mu radi na windows 8? Ja tražim, vidim u komentarima da ljudi imaju problema, ako ko zna koji valja nek mi pošalje link u pm. Hvala! :)

http://www.youtube.com/user/Brzi559
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Photoshop CS6 - problem pri instalaciji

-kakvih problema.. cs6 je kompatibilan s w8/8.1 osim updatea pojedinih alata kao flash(što btw nema pretjerane veze s CSom)

probleme ugl imaju oni koji ne čitaju .nfo ili ga ne razumiju. (uz iznimku onih koj ne moraju bit offline dok instaliraju 'licencu').

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice