OpenCL problem pri igranju

poruka: 13
|
čitano: 2.484
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Znaci, samo nakon dugo igranja igra zakoci i na desktopu pokaze ovu poruku: ATI OpenCL driver bug detected, skipping OpenCL detection. Uninstall the AMD Stream SDK/OpenCL driver to re-enable this functionality.

Sto da radim, molim vas pomagajte, bilo sta predlozite.. Drivere sam reinstalirao 10x, od najnovijih do najstarijih, koristio sam driver sweeper... znaci ovo se desi samo pri igranju igara. I sto je zapravo taj OpenCL?

Koristim radeon hd6850.

:(

problem :( problem :(
xXxXx

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Bump

xXxXx

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Iko?

xXxXx

0 0 hvala 0
15 godina

Reset CCC postavki,ako ne proradi onda uniinstal,pocistis registry i instaliras najnovije drivere.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Probaj onda malo manje dugo igrati.

Informacije o OpenCL-u imaš npr. na le click.

All religions are the same: religion is basically guilt, with different holidays.

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Resetovao sam postavke u CCC, reinstallirao drivere, brisao ih sa Driver Cleanerom Sweeperom i sa Driver Cleaner Pro... Sada se greska pokazuje nakon mozda 5min igranja, zavisi od igre, u Mafia 2 se odmah pokaze, slika se podje lomoti, prelamati u komadiće... Je li se taj OpenCL moze posebno instalirati i brisati, je li ima neka nova verzija, odnosno kako to funkcionise? HVALA vam!

xXxXx
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.2.2012 16:29 (RAPTOR XxX).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Jel mozda ovo: http://developer.amd.com/sdks/AMDAPPSDK/downloads/Pages/default.aspx

developer.amd.com/Downloads/OpenCL1.2-Static-Cplus-preview-drivers-Windows.exe

xXxXx

0 0 hvala 0
15 godina
Re: OpenCL problem pri igranju
RAPTOR XxX kaže...

Jel mozda ovo: http://developer.amd.com/sdks/AMDAPPSDK/downloads/Pages/default.aspx

Skini pa vidi.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...
RAPTOR XxX kaže...

Skini pa vidi.

Znaci mogao bi biti problem u OpenCL driveru, ali sumnjivo mi jer na internetu ne pronalazim nikakav slican problem... Kakva je mogucnosta da je grafa otisla, nije stara ni 3 mjeseca ?

xXxXx
15 godina

Mogao bi biti problem u tome.Sumnjam da je do kartice.

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Ne pomaze, opet isto.

xXxXx

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nista,spremi se za reinstal Windowsa
14 godina