***no zujanje zvucnika?

poruka: 15
|
čitano: 6.441
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
***no zujanje zvucnika????
pitanje

Ovi moji zvucnici su me toliko ispi*** da cu ih razbiti...ali me savjest govori da ne.....hhh....a sada ozbiljno...

Zvucnici mi zuje konstantno,istom jacinom zuje kada su do kraja pojacani i kada su skoro izgaseni....Zvuk je slican onom,sto se je vrtio po mobitelima ...ono kao jaka frekvencija....tako nesto...a sada pitanje:"jeli ikako moguce preko softwera izgasiti to,normalno a da zvucnici nastave radit".....

3200+2.01 1024 DDR1 ATI Radeon x1950GT

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Koje zvučnike imaš?

Koliko su stari ti tvoji zvučnici?

Ovako, od oka, rekao bih da nemaš extra kvaliteta zvučnike i da nisu u cvijetu mladosti.

Probaj upaliti zvučnike kad ti je ugašen komp. Ako i tada zuje, nema im spasa... Možeš i prikopčati MP3 player ili liniju na zvučnike da vidiš dal će onda zujati...

Stan: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? Mr. Garrison: Don't call people names Stan!
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.1.2009 18:55 (i_rambo_plache).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Uzemljenje PC-a ti je to ;)

CAS: CM690 + side panel + CM620M MBO: Asus P5LD2 CPU: Intel C2D 4400 @ 3,0 GHz + AC Freezer 7 MEM: Kingston HyperX 4 x 1GB @ 800 MHz GPU: Asus Nvidia 8500GT + ZM 900cu LED HDD: 160GB + 320GB sata ODD: Pioneer DVR-215D sata MON: LG 1553S

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: ***no zujanje zvucnika????
autorov komentar
i_rambo_plache kaže...

Koje zvučnike imaš?

Koliko su stari ti tvoji zvučnici?

Ovako, od oka, rekao bih da nemaš extra kvaliteta zvučnike i da nisu u cvijetu mladosti.

Probaj upaliti zvučnike kad ti je ugašen komp. Ako i tada zuje, nema im spasa... Možeš i prikopčati MP3 player ili liniju na zvučnike da vidiš dal će onda zujati...

Nisu bas u cvjetu mladosti....ali su sonyevi....a bas quadrov....spajano....a kada ih spojim bez basa onda ne zuje....moze li se to ikako rjesiti preko softwarea...

17 godina
neaktivan
autorov komentar
zdravo kaže...

Uzemljenje PC-a ti je to ;)

sta mi je to????objasni ne razumim se ja bas u to....;)...
17 godina
neaktivan
Dalmatinac kaže...
 Nisu bas u cvjetu mladosti....ali su sonyevi....a bas quadrov....spajano....a kada ih spojim bez basa onda ne zuje....moze li se to ikako rjesiti preko softwarea...
Znači u basu je problem. Mislim da nema tog softvera koji bi mogao izolirati taj pištavi zvuk, nego da je problem u hardveru, najvjerojatnije se je već bas istrošio i nema mu spasa...

Ne bih rekao da je u uzemljenju problem (kolko me moje slabo iskustvo sa električnom strujom služi) jer mislim da bi onda zvučnici krčali, a ne pištali. Ustvari, nikad nisam čuo da je bilo problema s uzemljenjem običnih PC zvučnika.
Stan: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? Mr. Garrison: Don't call people names Stan!
17 godina
neaktivan
autorov komentar
i_rambo_plache kaže...
Dalmatinac kaže...
Znači u basu je problem. Mislim da nema tog softvera koji bi mogao izolirati taj pištavi zvuk, nego da je problem u hardveru, najvjerojatnije se je već bas istrošio i nema mu spasa...

Ne bih rekao da je u uzemljenju problem (kolko me moje slabo iskustvo sa električnom strujom služi) jer mislim da bi onda zvučnici krčali, a ne pištali. Ustvari, nikad nisam čuo da je bilo problema s uzemljenjem običnih PC zvučnika.
 -zvucnici su od linije a bas od kucnog kina....))
16 godina
neaktivan
***no zujanje zvucnika?

može biti i do drajvera ako je ga nešto oštetilo... meni se to desilo, zujali su nenormalno... reinstaliram drajver od zvuka i ....zujanje nestalo..

Nijedno pravilo bez iznimke!!
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.1.2009 13:12 (Bellatrix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dalmatinac kaže...
 -zvucnici su od linije a bas od kucnog kina....))
A jel ti zuji kad gledaš neki film prek kućnog kina?
17 godina
neaktivan

.

Sentient Hyper Optimized Data Access Network
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.6.2010 13:56 (70R4N).
16 godina
neaktivan

ne pomažeMršti se

16 godina
neaktivan
***no zujanje zvucnika?

"Zdravo" kaže uzemljenje PC.
kako to da uradim???

hitno!!!
selim se u Grčku, a ovde ostavljam mladjem bratu pojačalo i zvučnike, ali zuje, izludjuju.
zuje samo kad se prikače na PC ili mp3

HITNO!!!

0 0 hvala 0
16 godina
RE: ***no zujanje zvucnika?

probaj spojit žicu na kućište od kompa, a drugi kraj na npr. radijator

rekao bih ti za utičnicu, al bi se tvoj brat najvjerojatnije tako ubio

16 godina
neaktivan

spojio sam masu pojačala sa kućištem, samo manje zuji.
sad cu to da probam... 
HVALA.

16 godina
neaktivan

rešio sam problem, promenio sam mu napajanje.

HVALA

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice