Nevidim pjesme na usb sticku

poruka: 7
|
čitano: 2.835
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
offline
Nevidim pjesme na usb stiku

na sticku imaju 3 gb pjesama i kada uđem u njega prazno, nevidim ništa , stavio sam da vidi hiden iteme ali opet prazno, probao sam na lcd tv prikljuciti i sve su pjesme tu i mogu ih slušati. imam windows 8 proffesional

cika batmen
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
offline
Nevidim pjesme na usb sticku

tak je i meni bilo na prijenosnom disku...nigdje nisam mogao pronaći snimke koje sam snimao preko dvb-t prijemnika...ja sam našao te datoteke pomoću nekog programa koji traži po računalu datoteke :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
offline
Nevidim pjesme na usb sticku

Zašto kad dodam nove pjesme na USB stick u folderu na pc-u je poredano abecedno a u USB kad ga stavim u autu te pjesme budu uvjek na kraju tj zadnje u folderu ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
offline
Re: Nevidim pjesme na usb sticku

-zato jer postoje razni načini sortiranja.. i bez sortiranja (fizički pozicija na adresi-mjestu diska, tad prvo snimljeno vidiš prvo.. nekad u dosu normalno).

-o tim postavkama ili osu-firmwareu uređaja ili opcijama koje može imati ovisi kako će sortirati...

+. .. i naravno, mp3, razni formati, tagovi.. pa tako pjesma može imati naziv kao file, može iz tagova, može biti playlista i recimo redosljed po tom u playlisti, može biti izmješan-shufle opcija-random da ti ne playa pjesme svaki put istim redom itd..

-ako je uređaj ograničen, recimo kao stari dos, bez sortiranja.. (često za taj tip uređaja.. čak i poželjno u nekim kombinacijama a povezano s prolaskom kroz albume, jer puno tog stane na današnji medij..).

.. umjesto da samo dodaš neke pjesme-album-folder.. možeš prvo sve obrisati na stikiću.. format.. i kopiraš ponovo sve, po redosljedu, prvo što želiš prvo itd..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.7.2022 13:06 (ihush).
12 godina
offline
Nevidim pjesme na usb sticku

Nasumični odabir je isključen sve pjesme u folderu su u mp3 formatu jednostavno nove doda na kraj iako su na pc-u prikazane abecedno i u postavkama usb-a stoji abecedni prikaz..

Ma nije ni bitno na kraju nemoraju ni biti poredane po redu :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
offline
Re: Nevidim pjesme na usb sticku

.. za pjesme-albume je to ekšli najbolji način, ne sortiranje.. jer redosljed pjesama na albumu ne ovisi o naslovu, prva-druga-treća pjesma.. to su naprosto redni brojevi, track, kao gramofon-cd.. (i moguća ograničenja indexa do 100 traka ili foldera-albuma..)..

-zgodno, jer tako može eliminirati problem recimo 'naših slova' ili podržavanja LFN (duljine naziva + path-folderi-podfolderi..)

+ autoradioplayeri u pravilu (ili trebli bi..) imaju plus-minus tj fwd-bck za iduću pjesmu, ali imaju i nešto kao page-up-down za idući album-folder a to u pravilu ide tim redosljedom, trejkova, fizički raspored, ne abecedni i sl. jer abeceda znači da mora učitati naslov, problem s duljinom + našim slovima, sortirati itd.. i tek tad prikazati kao sadržaj, a za to treba resurse koje računalo ima no autoradio nema, nema dovoljno jak cpu i rama .. tj to je bilo lako u vrijeme cd-a s 10-20 pjesama, sad ih može biti više tisuća.. to bi 'ubilo' algoritam-resurse za sortiranje na takvom uređaju, gdje ipak većinom želiš stisnuti play i da radi, ne da za početak čekaš minutu.. itd itd.

 

edit.. računalo-postavke nemaju veze s autoradiom-uređajem.. nije isti os, opcije, način rada.. tj postavke koje imaš na svojem računalu su tvoje, na mojem mogže biti obrnuto i isti stikić će se na mojem tad prikazati kako je meni podešen os-računalo, ne stikić.. stikić je samo medij-storage.. ne određuje on sortiranje nego os-uređaj koji ga koristi .. i osnovni-primitivni način koji možda najbolje radi iz tog razloga je fizički raspored po trackovima, po redu na mediju..

-kad želiš svoj redosljed, tad tim redom snimaš recimo albume-foldere.. tad će ih autoradio tako vidjeti, tj to je ono što možeš i ako ja na svom računalu isključim sort u prikazu, tad ću i ja vidjeti na isti način-redosljed.. npr u CMD- naredba dir.. ne dir/o (order..) radi upravo tako, tok ti gui-filemanager prikazuje kako ga podesiš, defultno sortira po abecedi naziv filea a osim sortiranja imaš i 'grupiranje' po tipu npr folderi, slike, razno... no to nema veze s drugim uređajima-računalima nego ovisi o tvojoj postavci na tom računalu kao što to nema veze s medijem-stikićem.. tj da je cd tad bi snimio track po redu-broju, ne po naslovu samo je pitanje nudi li player takav prikaz ili sortiranje itd itd.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.7.2022 13:38 (ihush).
2 godine
online
Nevidim pjesme na usb sticku

meni funkcionira u automobilu redosljedom napravljenim na Pc-u..

 

redom pjesma 0001, 0002, 0003..i tako do 1000, 0567, 0568 

Du bist eines meiner kleinen Schweinchen !
 
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice