Dakle kao sto slika pokazuje, spojen sam na WiFi i zelim da taj netko ne vidi moje ime kao sto ja njegovo vidim, znaci kad on otvori My Computers da ne vidi mene pod Networks. Kako da to iskljucim da ne salje moje podatke?
Dakle kao sto slika pokazuje, spojen sam na WiFi i zelim da taj netko ne vidi moje ime kao sto ja njegovo vidim, znaci kad on otvori My Computers da ne vidi mene pod Networks. Kako da to iskljucim da ne salje moje podatke?
- Tutorijal za tebe, KLIK.
- Isto postavi za Home network i za Public.
-network share, firewall (public-home-work), ... ako si u zajedničkoj mreži, tad se PC normalno 'vidi', ali ne šalješ nikakve podatke (osim ponekog malwarea koji to možda radi..)
-da bi netko kroz LAN prstupio tvojim podatcima mora imati username + pass s tvog PCa.
-možeš i 'sakrtiti' PC, ali pametnije je ne dirati neke postavke ili google...
ma spojen sam na tuđi WiFi tako da se ne smije nista vidjeti, znam ja da on nema pristupa podacima...hvala svima ugl. :)
evo valentin, rjeseno je, ne vidim ga vise, sto valjda znaci da ni on mene, hvala jos jednom, lupio sam ti tenjks i onako :)
ma spojen sam na tuđi WiFi tako da se ne smije nista vidjeti, znam ja da on nema pristupa podacima...hvala svima ugl. :)
evo valentin, rjeseno je, ne vidim ga vise, sto valjda znaci da ni on mene, hvala jos jednom, lupio sam ti tenjks i onako :)
-nije dobro...
-pogrešno, tj možda.. dok te modem (router) vidi. Razmišljaš kao vrtićki klinci kad se igraju skrivača ''ne vidiš me!'' drže poklopljene oči... to ne znači da te drugi ne vide.
dok te modem (router) vidi.
- Sve 5 (;D), ali da bi ga skužio, mora ući u router, a to većina ljudi niti ne zna.
- Pošto je kolega uspio proći "zaštitu" i spojiti se na WLAN, onda...
-nije dobro...
-pogrešno, tj možda.. dok te modem (router) vidi. Razmišljaš kao vrtićki klinci kad se igraju skrivača ''ne vidiš me!'' drže poklopljene oči... to ne znači da te drugi ne vide.
kolega, mislis li ti da on zna uci u ruter i pogledati je li mu itko spojen na ruter? jedino ovako, slucajno ako me upeca preko my computera, a da zna, svakako bi promjenio sifru u WPA/2 :)
upozorenje je samo upozorenje... tj ispravna interpretacija činjenica ili ispravak pogrešne predpostavke, jer postove čitaju ''svi''. (tad misle da je nešto činjenica samim time što su to izgooglali, kao i 'potreba' da se juzere ne potiče na nedozvoljeno)