Nestali mailovi - Outlook express

poruka: 4
|
čitano: 10.854
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Problem je sljedeći:

U firmi koristimo outlook express jer ne mogu stare suradnike naviknuti na Thunderbird...Viče

Sad su nestali mailovi iz cijele prosle godine, da li je moguće da su nam računala pokupila neki virus ili slično, ima li outlook express neki propust?

E, da nije bilo pokrenuto arhiviranje...

Sva računala su redovito update i imaju najnovije zakrpe.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

I meni se danas desila ista stvar kada je nestalo struje, i to samo u aktivnom accountu dok je drugi account ostao netaknut i nigdje ih ne mogu naći, pretražio sve opcije u OE te pogledao u mapi documents and settings\korisnik\local settings\application data\identities\{nešto nešto\microsoft\outlook express i nema ih. Evo i slike mape i datiteka da se vidi veličina pst-ova

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.6.2010 21:26 (yaro).

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Nestali mailovi - Outlook express
Mato kaže...

Problem je sljedeći:

U firmi koristimo outlook express jer ne mogu stare suradnike naviknuti na Thunderbird...Viče

Sad su nestali mailovi iz cijele prosle godine, da li je moguće da su nam računala pokupila neki virus ili slično, ima li outlook express neki propust?

E, da nije bilo pokrenuto arhiviranje...

Sva računala su redovito update i imaju najnovije zakrpe.

Obično se nešto takvo dogodi kada mu baza s porukama pređe veličinu od 2 GB. Potraži u OE stazi za dotičnog korisnika koja je veličina datoteke inbox.dbx - ako je 2 GB, onda ja u tome problem. U tom slučaju si neke poruke sigurno izgubio, ali većinu možeš vratiti raznim alatima, kojih ima i besplatnih po netu. Ako je to, samo iskopiraj taj inbox.dbx (sve operacije obavezno radiš s ugašenim OE-om) i nakon ponovnog pokretanja OE će napraviti novi inbox.dbx, prazan (bez mailova), veličine 75 KB.

Ako nije to, čekaj nekog pametnijeg :)

Čudno mi je to što ste izgubili sve mailove iz prošle godine, pa bi problem mogao biti i ozbiljnije naravi. U tom slučaju ne gine vam specijalizirani servis. Ipak, ako je ovo što sam gore napisao, onda ih samo ne može otvoriti, pa se to da srediti...

Gledam te!
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.6.2010 21:25 (Veliki Brat).
17 godina
RE: Nestali mailovi - Outlook express
yaro kaže...

I meni se danas desila ista stvar kada je nestalo struje, i to samo u aktivnom accountu dok je drugi account ostao netaknut i nigdje ih ne mogu naći, pretražio sve opcije u OE te pogledao u mapi documents and settings\korisnik\local settings\application data\identities\{nešto nešto\microsoft\outlook express i nema ih.

Uh, ovo je već ozbiljnije, ali probaj s nekim recovery alatom, po mogućnosti s USB sticka (da ne prepisuješ sektore po hardu instalacijom novog programa). Moguće je da možeš vratiti datoteke, ali nemam baš dobra iskustva s takvim stvarima. :/

Gledam te!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice