Neradi internet kako treba

poruka: 14
|
čitano: 1.719
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Dakle ovakav je problem

Na kompu (sad sam na laptopu) kada otvorim fire fox ili bilo koji internet preglednik on otvara samo neke stranice (www.net.hr npr oce a recimo index.hr ili bug forum nece otvorit) a neke uopce nece. Ove sto otvara otvori normalno iako malo sporije nego inace, a ove koje se nece otvorit samo loada i bude bijeli ekran te se nista ne desava. Napominjem da WoW primjerice radi sasvim normalno. To se desilo odjednom skido sam neke stvari s neta (zato sumnjam da sam pokupuio neko smece) i sad imam taj problem...

Sta bi bilo problem? Sta da napravim?

Vec sam skeniro komp sa ad aware onaj anty spyware program, i nista nije naso, isto sam obriso histori, i to sve idalje isti problem, na tom kompu neam nikakvi antivirus program pa ako znate neki dobar besplatni ili neki savijet sta bi ovo moglo bit molio bih vasu pomoc.

Mislav

P35-DS4 // Q6600 @ 3.5Ghz // Corsair DDR2-1066 // 8800GTX
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Meni se je ista situacija događala na staroj Asrockovoj matičnoj kada sam stavio Vistu. Potpuno identično, neke stranice je otvaro a neke nije. Probaj ručno upisati IP adresu pa možda profunkcionira. Ili spoji modem preko USB-a pa vidi dali će tako funkcionirati

Gigabyte P35-DS3R,Socket775/Intel Core 2 Duo E4400/4GB DDR2,800MHz,Kingmax/Segate,320GB,7200rpm 16MBcache/Gigabyte 8800GTS 320/CHIEFTEC,GPS-500AB-A/Thermaltake MiniTyphoon,CL-P0268/Chieftec AF-1225S,120/Chieftec AF-0925S/Chieftek TK92/Kućište Chieftec SG-01B,midi/LG FLATRON,19"/Trust WirelessDS-3250
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ima i jedan moj prijatelj taj problem (njemu ne radi cak ni google pretrazivanje) i jos ga nije rijesio! Ja sam se s tim mucio jako dugo kod njega na kompu i stvarno sam isprobao sve cega sam se mogao sjetit. Ali ono sto je kod njega zanimljivo je da u safariju sve dobro radi, u FF-u ne rade neke stranice i google pretrazivanje, a u IE-u ne rade samo te neke stranice, a pretrazivanje radi!

Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Neradi internet kako treba

Mislim da je definitivno neko maliciozno smece, jer sam sad probo sa IEom surfat i kad sam upiso adresu izbacio mi je prozor di pise da mi je komp zarazen virusom i oso na neku stranicu da kao skinem antivirus

dakle neki virus ili tome slicno pravi probleme, koji bi mogo bit dobar free antivirus?

Nemogu nikako fizicki ukljucit ruter USBom jer je daleko u drugoj sobi tako da ta opcija otpada

17 godina
neaktivan
Assassin kaže...

Ima i jedan moj prijatelj taj problem (njemu ne radi cak ni google pretrazivanje) i jos ga nije rijesio! Ja sam se s tim mucio jako dugo kod njega na kompu i stvarno sam isprobao sve cega sam se mogao sjetit. Ali ono sto je kod njega zanimljivo je da u safariju sve dobro radi, u FF-u ne rade neke stranice i google pretrazivanje, a u IE-u ne rade samo te neke stranice, a pretrazivanje radi!

Neradi ni meni google pretrazivanje, dodjem na google ali kad upisem nes u search bar i ocu da trazi nis se nedesava...
17 godina
neaktivan

Ja sam na frendovom kompu probo sve moguce antiviruse pokrenut i opet nista! Nisu nista nasli!

Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Stavi AVG Professional, Spybot S&D i probaj. A jesi probao ručno upista IP adresu, ja sam jednom tako riješio sličan problem? (koji windowsi)

Gigabyte P35-DS3R,Socket775/Intel Core 2 Duo E4400/4GB DDR2,800MHz,Kingmax/Segate,320GB,7200rpm 16MBcache/Gigabyte 8800GTS 320/CHIEFTEC,GPS-500AB-A/Thermaltake MiniTyphoon,CL-P0268/Chieftec AF-1225S,120/Chieftec AF-0925S/Chieftek TK92/Kućište Chieftec SG-01B,midi/LG FLATRON,19"/Trust WirelessDS-3250
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo tokom dana cu nabavit te programe pa probat, imam Windows XP 32bit...probat cu ovo s IP adresom...

Sad cu prvo deinstalirat fire fox i to sve, pa skenirat komp pa ponovo instalirat ako to nepomaze onda cu format fino roknut uopce mi se neda zajeba*ati s tim e:-)

17 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

Evo tokom dana cu nabavit te programe pa probat, imam Windows XP 32bit...probat cu ovo s IP adresom...

Sad cu prvo deinstalirat fire fox i to sve, pa skenirat komp pa ponovo instalirat ako to nepomaze onda cu format fino roknut uopce mi se neda zajeba*ati s tim e:-)

A tko kaze da ce format rijesit taj problem?
17 godina
neaktivan

Pa ono pocisti sve sta treba i netreba, fresh instalacija + zastita koju mi se nije dalo stavljat kad sam kupovo komp i pametnije u daljnem koristenju.

17 godina
neaktivan

Pokušaj počistit cache.

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
17 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

Pa ono pocisti sve sta treba i netreba, fresh instalacija + zastita koju mi se nije dalo stavljat kad sam kupovo komp i pametnije u daljnem koristenju.

Ajde probaj safari instalirat pa da vidis oce ti radit.
17 godina
neaktivan

skinuo AVG i skeniro naso 21 trojan i slicne stvari to pobriso sad sve radi

17 godina

AVG is the best Cool

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice