Nemrem pronać deletan word.doc-isprobal 10 alata!

poruka: 7
|
čitano: 1.738
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

09.06. u 22.06 sam kreiral na desktopu newworddocument.doc, nakon 5 minuta ga drag-and-dropal u kos za smece i - ispraznil kos za smece...  :(

naravno, nakon par sati sam skuzil da sam napravil glupost jer su mi stvari iz dokumenta ponovo zatrebale.

inace na kompu koristim getdataback for ntfs, undelete360 ili recuva cime sam bez problema pronalazil neke stare fajlove koje sam isto tak naknadno zatrebal no ovaj word dokument nemrem nigdje nac!!!

probal sam i restoration i ntfsundelete i remorecovery i easydrivedatarecovery i jos par i nikak nemrem pronac ovo kaj trebam.

inace rijec je o netbooku asus eee 1000hg sa winxp pro, sp3. office 2003, avira AVfree... cccleaner mi je bil instaliral no nisam cistil dugo nis s njim.

kos za smece mi je posebno za c i d i ima prek 1gb fraj ... kak se vidi iz prilozenog, redovito cistim rbin tak da je bilo hrpetinu mjesta u njemu no ovi svi alati mi ne pronalaze nis na desktopu ni u rbinu u to vrijeme ... ili nesto do popodne toga dana ili poslije ponoci kad sam pocel instalirat alate za undeletanje.

ima li tko kakvu ideju?

ps

nisam u medjuvremenu nist dramaticnog prckal po c: i nisam diral vise rbin

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.6.2013 16:17 (Drazs Katalenich).

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Re: Nemrem pronać deletan word.doc-isprobal 10 ala

Probaj System Restore vrati na taj datum kada si Izbrisala(Delete)
ako nemgone ona nezz 

12 godina
neaktivan
The VoX kaže...

ako nemgone ona nezz 

zaboravih to napisat- iskljucen je sistem restore

18 godina
Drazs Katalenich kaže...
The VoX kaže...

ako nemgone ona nezz 

zaboravih to napisat- iskljucen je sistem restore

Preskeniraj još sa Minitool Power Data Recovery 6.5, i to preko njegovog modula "Damaged Partition Recovery" a sve ostalo imaš na dolnjim linkovima.Cool

http://www.bug.hr/forum/topic/ostale-softverske-teme/lista-besplatnog-softvera/30365.aspx?page=7&jumpto=1521735&sort=asc&view=flat

http://www.bug.hr/forum/topic/razni-hardverski-problemi/usb-error-hitno-trebam-vazne-podatke/99822.aspx?page=0&jumpto=1928533&sort=asc&view=flat

http://dambek.minus.com/mjf1iISZq
12 godina
neaktivan

probaj program DiskGetor Data Recovery meni je vracao fajlove uspijesno

Zlatan Krsmanović
18 godina
neaktivan

Dakle, da ponovimo jednu bitnu stvar:

"Cim manje radi s tim diskom ako zelis vratiti vecinu podataka. Jer cim vise koristis disk (pisanje/brisanje po disku) povecavas sanse da nepovratno izgubis podatke. Kad izbrises podatke, oni se ne izbrisu i fizicki, vec podaci ostanu, izbrisu se samo pokazivaci na njih. Na taj nacin to funkcionira, mozes si zamisliti nekakvu veliku tablicu u kojoj pise "taj i taj podatak je na tom i tom mjestu na disku" i OS cita tu tablicu kad nesto hoces otvoriti - kad ti izbrises podatak, on ostane na disku, samo se iz te tablice izbrise pokazivac i onda kad stavljas nove podatke, OS ih stavi preko starih, djelomicno ili u potpunosti (jer u principu oni vise ne postoje zato sto ih nema u "tablici"). Zato kad se takva stvar dogodi, pod hitno ugasiti kompjuter i bootati neki OS s USB-a ili drugog diska i po mogucnosti ne dozvoliti da mounta kritican disk. Napraviti cijelu kopiju diska (raw kopiju od bajta do bajta, a ne copy/paste - postoje alati koji to rade) i onda dalje operirati."

Perhaps today IS a good day to die. PREPARE FOR RAMMING SPEED!

0 0 hvala 0
17 godina

-točno, brišu se samo pointeri.

..dodatak. Recycle i user/permision je problem. Nije problem deletanje-restoranje, nego move i naziv filea koji se traži, tj folder-lokacija gdje se nalazi. S Recycleom je move, uzalud je tražiti pod delete, tj sistem kriptira naziv i permisione za taj file, problem je pronaći ga.

-Kad je Recycle isključen, nema problema. Kad korisnik zna što radi još manje. Kad kosirnik obriše i isprazni recycle, pa to je tražio. Backup? Razmišljanje prje klikanja? .. sad je kasno (ili traži undelete alatima po bespućima HDDa).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice