09.06. u 22.06 sam kreiral na desktopu newworddocument.doc, nakon 5 minuta ga drag-and-dropal u kos za smece i - ispraznil kos za smece... :(
naravno, nakon par sati sam skuzil da sam napravil glupost jer su mi stvari iz dokumenta ponovo zatrebale.
inace na kompu koristim getdataback for ntfs, undelete360 ili recuva cime sam bez problema pronalazil neke stare fajlove koje sam isto tak naknadno zatrebal no ovaj word dokument nemrem nigdje nac!!!
probal sam i restoration i ntfsundelete i remorecovery i easydrivedatarecovery i jos par i nikak nemrem pronac ovo kaj trebam.
inace rijec je o netbooku asus eee 1000hg sa winxp pro, sp3. office 2003, avira AVfree... cccleaner mi je bil instaliral no nisam cistil dugo nis s njim.
kos za smece mi je posebno za c i d i ima prek 1gb fraj ... kak se vidi iz prilozenog, redovito cistim rbin tak da je bilo hrpetinu mjesta u njemu no ovi svi alati mi ne pronalaze nis na desktopu ni u rbinu u to vrijeme ... ili nesto do popodne toga dana ili poslije ponoci kad sam pocel instalirat alate za undeletanje.
ima li tko kakvu ideju?
ps
nisam u medjuvremenu nist dramaticnog prckal po c: i nisam diral vise rbin