Pozdrav,
imam hard disk 2TB u vanjskom kućištu za hard, prikačen preko USB 3.0 na D-Link DIR-880L router, koji je spojen žično na T-comov modem ZTE ZXDSL 931VII. Problem je što ne mogu obrisati neke datoteke (epizode serije u .mp4 ili .mkv formatu). Stalno javlja The action can't be completed because the file is open in another program.
Probaoo sam restart računala, restart modema (isključio iz struje pa uključio), pregledavao u Resorce monitor jel šta pokrenutu, instalirao Unlocker, File assasin,Lock hunter,File menu tools, isprobao sve opcije s njima, i označavanje brisanja datoteka nakon restarta računal, ništa nije pomoglo, samo dobijem obavijest da se datoteka ne može izbrisati. Stvarno frustrirajuće da windowsi javljaju da se ne može izbrisati jer datoteku koristi neki program, pa koji program majku mu, što ne napišete, nabijem vas u programiranje.
još nisam pokušao skinut hard i prikačit ga preko usb na računalo ili ga ubaciti direktno u računalo. Probat ću i to, ali me zanima zašto se ne može izbrisati kad je na mreži.
Probao sam i program Proces explorer i s njim opciju Find handle, ubacio ime filea i pokazuje da file nije otvoren u nijednom programu, a kad ga pokušam obrisati opet isto.
Probao i brisanje svih temp datoteka u windowsima, ispraznio Recycle bin, ugasio u windowsima stvaranje thumblaina, ništa ne pomaže. Ne znam više što nisam isprobao čitajući po raznim forumima, jednostavno neće pa neće, a baš me muči. Nije u pitanju jedna epizoda, nego od 16 epizoda pola obriše pola neće. Pošto su epizode bile ubacivane na hard i sa drugog računalo, probao sam obrisati s njega, ne pomaže, ugasio taj komp, ne pomaže. Jel ima itko kakvu ideju kako obrisati te fileove ili bar vidjeti što ih koči.