Dakle na desktopu imam 3 gadeta , 2 povezana sa core tempom , jedan sa msi afterburnerom , dakle oni mi pokazuju vazan info o sistemu , ali to sam nije bitno , jucer mi se sidebar ugasio uz poruku windows gadgets had stopped working , ponovo sam pokrenuo i sve 5 , pa mi se isto opet dogodio i opet sam pokrenuo i onda mi se danas to ponovilo ali kad sam pokrenuo gadgeti ne funkcjoniraju , tj ne prikazuju nista , ne mogu ih pomicat jer su nekako zablokirali skroz , neznam sta im je prije su najnormalnije radili , jeli moze pomoc?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
riješeno , LOCK
kako si to riješio,imam problem sa gadgetima poslije instalacije avire.da sad ne pokrečem novu temu postao sam ovdje.Hvala
kod mene ista situacija isto nešto vezano uz antivirus
Vjerojatno je nešto Avast(gore sam krivo naveo da sam instalirao Aviru)zeznuo,naime dozvoljava mi da samo stavim Avast gadet,ikonu koju je iz čista mira smjestio sa ostalim gadetima.Kako mi je trial verzija Kasperskog istekla morao sam nešto staviti i očito sam fulao pa bi molio iskustva sa Avirom ,jel to bolje od Avasta ili su to sve ista sranja.
I naravno malu pomoč kako riješiti taj problen sa gadetima.