My computer -nigdje ga nema

poruka: 77
|
čitano: 10.370
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: My computer -nigdje ga nema
Branimir2412 kaže...

Ljudi ajde dosta, ako ne zeza gore ima par prijedloga kako da popravi. Ali ako zeza evo slikica po kojoj se može vidjeti da je fake i to jako loš Namigiva

Pa da pojasnim slikicu: uglavnom da nije prepravljana ispod ikonice My music pikseli bi bili mutni kao što možete vidjeti na slici, no u jednom dijelu nisu i to baš ispod ikonice My music gdje bi ispod trebala biti ikonica My computer, što upučuje na to da je slika prepravljana kako bi se zavarali ljudi.

Znaći slika nije prava?
16 godina
neaktivan

sad znam. slika je sto posto fake. jer da je isključio prikazivanje my computera u startu, onda bi se one ikone iznad njega automatski pomakle prema dolje. što znači da je Puffy my computer izbrisao u paintu

evo slika

dokaz dokaz
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.2.2009 23:02 (jurluk).
16 godina
neaktivan

puffy što imaš reći na to

16 godina
protjeran
jurluk kaže...

sad znam. slika je sto posto fake. jer da je isključio prikazivanje my computera u startu, onda bi se one ikone iznad njega automatski pomakle prema dolje. što znači da je Puffy my computer izbrisao u paintu

evo slika

Ja nisam rekao da sam iskljucio prikazivanje my computera u startu, vec sam rekao da ga nigdje nema...
17 godina

Ma hebe nas u mozak.

Konfa: Phenom II x3 720BE@3,8GHz/HD4870 512MB/ 2x2GB kingmax 800MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / Gigabyte MA 770-ds3 rev2.0/ logitech x-530, Samsung T220(s-panel) LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd) MSN- drazen016@net.hr Windows XP SP3 x86
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
pa nisam rekao da si ti isključio, mogao je bilo tko. ali da je isključeno, onda bi se ove ikone morale sputiti dolje
16 godina
neaktivan

možeš li ući u my computer

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ljudi jednostavno prestanite odgovarat na temu i gotovo...ako je stvarno istina nek se snalazi jer očito nema rješenja....

2 su pravila za uspjeh u životu: 1) Nikad ne reci ljudima sve što znaš.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

pošalji sliku explorela

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Stisni window tipku (između ctrl i alt) i tipku e. Trebao bi se pojaviti my comp. Unutar tog prozora će biti my comp. Samo ga prenesi na desktop (l klikom miša)

17 godina
neaktivan

Eto sad ste se svi uvjerili da imam pravo! Dokaza dosta da se moe lijepo lockat tema! I dat crveni puffy-u! A ti puffy prekini malo s tim nebulozama!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

windows tipka+e

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Evo povukao sam my computer na desktop i sad kad ga pokrenem:

jedno vleiko ništa, otvori se prazna mapa

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

vidim imaš ljepe programe monzila, windows live ... pa mi reci kako si to instarirao

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Puffy kaže...

Evo povukao sam my computer na desktop i sad kad ga pokrenem:

jedno vleiko ništa, otvori se prazna mapa

naravno da nevidiš ništa da bi vidio ikonu may kompjuter moraćeš istalirati nove vindovse zao mi je ali je to tako

dominator
16 godina
protjeran
gamer2400 kaže...

vidim imaš ljepe programe monzila, windows live ... pa mi reci kako si to instarirao

Ovo mi je malo nejasno...
 Što ti sad od mene tražis? Zar hoces da ti objašnjavam kako se instaliraju programi?

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.2.2009 23:49 (Puffy).
17 godina

Evo ovako ako si ozbiljan, za šta ja iskreno mislim da nisi niti u kojem smislu. Evo skini si ovaj programčić link i napravi fix particija. Inače da ne vidiš particije to je teško moguće i još da ti sve radi, a pogotovo da sa strane imaš folder u tvom slučaju "cajkoteka" (uglavnom primitivna glazba Viče, uglavnom što se tog tiče užas). I prestani prepravljati slike i postati tu kao da ozbiljno imaš problem no nemaš, barem ne što se tiče tvojeg OS-a, tvoj problem je u tebi i tvojoj dosadi. Ljudi molim vas da više ne postate ovom liku na ovu temu, ali ozbiljno vas molim.

AMD Athlon64 X2 6000+, oc 6400 || Sapphire HD3870 512MB GDDR4 || 4 x 2Gb Kingmax, 800Mhz || Asus M2R32-MVP || HDD Segate 250Gb, 16Mb || Chieftec power supply 650W Turbo Series
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

JAKO ME INTERISIRA

TKO OD VAS OVU TEMU SMATRA OZBILJNOM?

Svaki sat ranjava, zadniji ubija!
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.2.2009 2:16 (Maxy).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

znate li što je najžalosnije. Ta tema se nemože zaključat jer nemogu nai koje je pravlo skršio

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.2.2009 0:09 (gamer2400).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Puffy kaže...

windows tipka+e

Zanimljiva slika! Reci mi samo di tvoj explorer vidi onih 8 foldera u My Computer?? Zanmljivo je to da kad se približi ta tvoja slika "prazna" vidi se lijepo da si brisao u paintu! Konjino jedna, iako mije žao vrijedjat i usporedjivat tako dragu životinju s tobom!

@ Maxi : ja mislim nitko!
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.2.2009 0:18 (Joe Cavallo).
16 godina
protjeran

Nemoj sad pretjerivati s tim lažiranjem...

Pritisni windows tipku+e i vidjet ces da se onaj zumirani prijelaz jasno vidi i da nije lažiran!

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.2.2009 0:23 (Puffy).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Puffy kaže...

Pritisni windows tipku+e i vidjet ces da se onaj zumirani prijelaz jasno vidi i da nije lažiran!

Molim?? sad ja lažem?? Reci ti meni onda Puffy aka Maxy aka pitaj boga kako se još ne zoveš, otkud ti onaj broj 8 dolje u lijevom uglu gdje piše jasno i glasno da se vidi 8 OSAM object ( floppy/particije/Cd romovi i šta još ne!) u My Computer! Na to pitanje ne odgovaraš jeli? Ona koja te razotkrivaju u tvoj kretenskim je*enim drkanjima ljudi koji su voljni pomoć ljudima sa problemima i onda im se to totalno zgadi jer nezna dali će opet naletit na nekog idiota poput tebe koji stvarno imaš problema mentalnih i treba ti liječenje pod hitno! Ja da sam na mjestu modova/admina poduzeo bih sve živo da se ne spojiš više nikad na Bug online niti forum! 
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.2.2009 0:39 (Joe Cavallo).
16 godina
protjeran
Joe Cavallo kaže...
Puffy kaže...

Molim?? sad ja lažem?? Reci ti meni onda Puffy aka Maxy aka pitaj boga kako se još ne zoveš, otkud ti onaj broj 8 dolje u lijevom uglu gdje piše jasno i glasno da se vidi 8 OSAM object ( floppy/particije/Cd romovi i šta još ne!) u My Computer! Na to pitanje ne odgovaraš jeli? Ona koja te razotkrivaju u tvoj kretenskim je*enim drkanjima ljudi koji su voljni pomoć ljudima sa problemima i onda im se to totalno zgadi jer nezna dali će opet naletit na nekog idiota poput tebe koji stvarno imaš problema mentalnih i treba ti liječenje pod hitno! Ja da sam na mjestu modova/admina poduzeo bih sve živo da se ne spojiš više nikad na Bug online niti forum! 
1= nisam rekao da ti lazes nego da je vec previse puta izjavljeno da sam ja slike lažirao
2= ja sad tu moram misliti o tome kako cu reinstalirati windowse pa mi baš i nije mi do svađanja
3=ne znam ja zasto ima 8 objekta
4=da nemam problem ne bih sad tu isprobavao rijesenja nego bih lijepo pajkio

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.2.2009 0:49 (Puffy).
17 godina
neaktivan

i ti ocekujes da ti ljudi vjeruju nakon sto si otvorio ovakvu temu?! Neodlučan

16 godina
protjeran
r420r kaže...

i ti ocekujes da ti ljudi vjeruju nakon sto si otvorio ovakvu temu?! Neodlučan

Nije vazno odakle si dosao, vazno je kamo ides.
17 godina
neaktivan

odakle si dosao odreduje kamo ides. Belji se

16 godina
protjeran
r420r kaže...

odakle si dosao odreduje kamo ides. Belji se

Tvrdnja je apsolutno netocna

We're in heaven...
17 godina
neaktivan

hmmm... o tom  potom.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.2.2009 1:19 (r420r).
16 godina
protjeran
r420r kaže...

hmmm... o tom - po tom.

Hmm.
Pa nismo sad tu da raspravljamo o putanji necega i nekoga vec da rijesimo problem s "my computerom" kojegga nigdje nema...
We're in heaven...
16 godina
neaktivan

kao i tvoje mentalno zdravlje, usput možeš napraviti temu od tome bilo bi puno više komentara

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice