Multimedia player koji sam skida titlove

poruka: 10
|
čitano: 14.071
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

kako se zove onaj Multimedia player koji sam skida titlove i bio je u nekom broju entera i gdje ga mogu skinuti

nema potpisa///92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.///http://localhost/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Hmm, ne mogu direktno pomoći, ali BS player ti isto ima tu mogućnost...

Sam skine titlove s neta, a možeš i sam odabrati koje...

Jedina je mana što nema uvijek hrvatskih pa ćeš to ipak morati ručno sa neke stranice...

Can't find a better Jam!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Program se zove VLC Media Player................

The quieter you become, the more you are able to hear...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Multimedia player koji sam skida titlove
Ivan 992 kaže...

Program se zove VLC Media Player................

kaj vlc to moze i kak

nema potpisa///92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.///http://localhost/
15 godina
neaktivan

Nado sam se da ces ti znat, to sam negdje usput pocito mozda je i glupost.............

Al uvijek ti ostaje BS Player kao sto rece netko iznad..........

The quieter you become, the more you are able to hear...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

hvala vam svima probat cu s BSplayerom

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ja koristim sublight. Imaš u njemu popis filmova, definiraš vanjski program za otvaranje filmova (npr GOM player), skineš titlove za film i on ti pokrene film sa titlovima.

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski

0 0 hvala 0
16 godina

sinoć san mislija otvorit sličnu novu temu-wtf je s bsplayerom?! ovaj najnoviji nemože nać ni 1 titl.stari mi je nalazija i za serije-ono kopa bi po nemogućim epizodama i uvik nalazija.

sad san se opet snerva :@

lol
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
notebook kaže...

kako se zove onaj Multimedia player koji sam skida titlove i bio je u nekom broju entera i gdje ga mogu skinuti

minilyrics

Google IS your friend!!!
12 godina
neaktivan

Ova tema nije dugo komentirana tj posjedni post je 2010 godine. 

Koji je sada po vama najbolji videoplayer koji skida titlove ??? 

Ja koristim Windows media clasic, kada želim titlove pritisnem tipku D i otvori mi se prozor u kojem izlista sve titlove za video koji je pokrenut i razvrsta po svim mogučim jezicima, Ja naravno gledam Croatian prvo ako nema toga ili ako nije dobar onda idem dolje na serbian. 

Ima li koji bolji od toga ?? Koji je po vama najbolji i najjednostavniji ?  Evo probao sam koristiti AllPlayer koji isto podrzava tu mogučnost ali on je dosta kompliciran i ne vidim veči popis po jezicima . Jedino sto je jednostavno kod njega je to sto mi automatski spremi titel kraj filma. Na windows media player clasic treba ici na FILE / Save Subtitle. 

Inače vidim da samo skidaju sa opensubtitles.com dali playeri mogu skidati i sa www.titlovi.net ili www.prijevodi-online.org ? 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice