zašto mi se ne želi logirati na msn piše prijava i ništa samo čekam čekam 20 min i ništa još uvijek ?
(jučer je radio)
zašto mi se ne želi logirati na msn piše prijava i ništa samo čekam čekam 20 min i ništa još uvijek ?
(jučer je radio)
Jel ti točno vrijeme i datum u winsima?
da
(jučer je radio)
pa kol`ko je sati? lool
Kod Windows Live Messengera nesmiješ upisati samo korisničko ime već i onaj dio poslje @.
Kor.ime: lala@live.com
ne mogu instalirat msn messenger na laptop. sestra mi je nešto prtljala po laptopu (htjela je instalirat msn 9) i kad idem instalirat msn kaže da izbrišem prijašnju verziju, a u laptopu uopće nemam nijednu verziju i ne da mi da instaliram.... kako ću to riješiti????
unaprijed hvala
jesan, to mi je odma palo na pamet i svejedno neće. el imaš još koju ideju???
na microsoftovim stranicama ima program koji briše msn 9
Formatiraj si komp...
100% će radit.
Formatiraj si komp...
100% će radit.
born, el može link kojim slučajem??? ja sam smotana....
ne pomaže to. kao što rekoh, već sam gledala u add/remove i nema ga tamo. čak sam i registry očistila i opet neće.... uvik piše da maknem prijašnju verziju koje nema u kompu. ovo je nemoguća misija...
ne mogu ga instalirat. nijednu verziju. u tome i je problem. idem instalirat 9 i javi se error 1603, a sad se eo opet javija neki eror, piše ovako msi_check: 0x80280002.
ako idem instalirat stariju verziju kaže da već imam msn, da odem u add remove i tamo ju maknem. a u add remove nema ništa o msn-u.... izgubila sam svu nadu više...
komaaaa... ajmeeeee
znači sad samo na meebu biti.....awwwwww
system restore....hmmm
a kako to??? mislin, ja ne bi dirala ono što nezz, pa...
ne radi eo 4 dana. ja to neman pojma. el ima koji dobar da bi to preko teamviewera sredija, koji se kuži u to :)
eo išla sam na system restore i kaže da mi se ne može, što imaš reć na to
kako to mislis nemoze??? mora se moc...acessories-system tools-system restore-odaberes resotre point-pricekas da se do odradi do kraja i gotovo...mene je taj system restore puno puta spasio a vjerujem da bi i tebe u ovom slucaju
odaberem datum i sve lipo, i ono piše system restore i dođe mi user account, upišem lozinku i pojavi se your system can not be restored tako nešto
da ja sad kao gnjavim čovika da mi reinstalira sve zbog msn-a...hm pa nisan poludila. el ja nešto krivo radin tamo, mislin el moran ono nešto create kliknit ili....