Msn problem

poruka: 35
|
čitano: 9.219
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Msn problem

zašto mi se ne želi logirati na msn piše prijava i ništa samo čekam čekam 20 min i ništa još uvijek ?

(jučer je radio)

Pentium 100MHz @102 MHz, nvidia 1 4 mb , dram 8 mb , Windows 3.1 , 64 mb hdd, ne radi mi GTA IV uskoro ču instalirat vistu tamo bi onda trebala radit !!!! ipak je komp predobar mogla bi onda i na high :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Msn problem

Jel ti točno vrijeme i datum u winsima?

Only God (& mod) can judge me

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Msn problem

da

Pentium 100MHz @102 MHz, nvidia 1 4 mb , dram 8 mb , Windows 3.1 , 64 mb hdd, ne radi mi GTA IV uskoro ču instalirat vistu tamo bi onda trebala radit !!!! ipak je komp predobar mogla bi onda i na high :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Msn problem
c0x0x kaže...

zašto mi se ne želi logirati na msn piše prijava i ništa samo čekam čekam 20 min i ništa još uvijek ?

(jučer je radio)

provjeri jesi dobro unio password i mail
17 godina
neaktivan
Msn problem

pa kol`ko je sati? lool

Mobo: ASUS P5K-E WiFi Edition (P35) Processor: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E6750 @ 2.66GHz RAM: 2 x 1024MB @ 1066MHz Hard Drive: 320 GB Total Video Card: NVIDIA GeForce 9600 GSO 768 GDDR3 Monitor: SyncMaster 920N 1280x1024 Operating System: Windows XP Professional Service Pack 3
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kod Windows Live Messengera nesmiješ upisati samo korisničko ime već i onaj dio poslje @.

Kor.ime: lala@live.com

mobil.forumi.hr
16 godina
neaktivan
Msn problem

ne mogu instalirat msn messenger na laptop. sestra mi je nešto prtljala po laptopu (htjela je instalirat msn 9) i kad idem instalirat msn kaže da izbrišem prijašnju verziju, a u laptopu uopće nemam nijednu verziju i ne da mi da instaliram.... kako ću to riješiti????

unaprijed hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
pročisti registry sa cclenerom i tuneup-om
16 godina
neaktivan

jesan, to mi je odma palo na pamet i svejedno neće. el imaš još koju ideju???

17 godina
neaktivan
Msn problem

na microsoftovim stranicama ima program koji briše msn 9

My car sucks, the brakes do not brake, the accelerator will not accelerate and the pistons will not piss
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Msn problem

Formatiraj si komp...
100% će radit.

"Tako je"-povikaše seljaci i složno glavama razbiše zid.

0 0 hvala 0
17 godina
Dady.22 kaže...

Formatiraj si komp...
100% će radit.

Očito spadaš među one kojima se pojavi packa na ekranu i idu srušiti windowse.... :( ah...
Kublach
16 godina
neaktivan

born, el može link kojim slučajem??? ja sam smotana....Smijeh

16 godina
neaktivan
Msn problem

možda ovo pomogne

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ne pomaže to. kao što rekoh, već sam gledala u add/remove i nema ga tamo. čak sam i registry očistila i opet neće.... uvik piše da maknem prijašnju verziju koje nema u kompu. ovo je nemoguća misija...

16 godina
neaktivan
probaj ponovo instalirat taj msn9, pa ga deinstalirat sa revom
16 godina
neaktivan

ne mogu ga instalirat. nijednu verziju. u tome i je problem. idem instalirat 9 i javi se error 1603, a sad se eo opet javija neki eror, piše ovako msi_check: 0x80280002.

ako idem instalirat stariju verziju kaže da već imam msn, da odem u add remove i tamo ju maknem. a u add remove nema ništa o msn-u.... izgubila sam svu nadu više...

16 godina
odjavljen
ako se to dogodilo nedavno, probaj na system restore vratit kako je prije bilo.... mozda ga onda uspijes obrisat kako treba
Intel Celeron D 3.09 gHz, 2 GB DDR400, GeForce 8400 GS 512, Seagate Barracuda 160GB + Seagate Barracuda 80GB, LG Flatron W1934S
16 godina
neaktivan
onda se pomiri sa msn-om. pomaže jedno reinstal windowsa
16 godina
neaktivan

komaaaa... ajmeeeee

znači sad samo na meebu biti.....awwwwww

16 godina
odjavljen
zasto reinstall windowsa, mozda system restore more to rijesit
Intel Celeron D 3.09 gHz, 2 GB DDR400, GeForce 8400 GS 512, Seagate Barracuda 160GB + Seagate Barracuda 80GB, LG Flatron W1934S
16 godina
neaktivan

system restore....hmmm

a kako to??? mislin, ja ne bi dirala ono što nezz, pa...

16 godina
odjavljen
od kad taj msn nece da radi? ak je bio ispravan recimo negdje tijekom 1. mjeseca, onda se jos da sredit. ides u start, accesories, system tools - system restore. odaberes Restore computer to earlier time i najdi neki restore point (po datumu - prije nego kaj se msn smrdao - najbolje neki koji je oznacen kako System checkpoint). Jedini je problem kaj ces izgubit sve programe koji su instalirani iza tog datuma (dokumente neces)....
16 godina
neaktivan

ne radi eo 4 dana. ja to neman pojma. el ima koji dobar da bi to preko teamviewera sredija, koji se kuži u to :)

16 godina
neaktivan

eo išla sam na system restore i kaže da mi se ne može, što imaš reć na to

16 godina
odjavljen
onda trk u system restore i odaberi neki checkpoint od proslog tjedna. par min cekanja, jedan reset i sve radi. ako nesto iza te akcije zašteka, uvijek možeš odabrat undo restore point. al nećeš morat, 100%. meni je system restore par puta spasio disk od formatiranja.
17 godina
neaktivan
Msn problem

kako to mislis nemoze??? mora se moc...acessories-system tools-system restore-odaberes resotre point-pricekas da se do odradi do kraja i gotovo...mene je taj system restore puno puta spasio a vjerujem da bi i tebe u ovom slucaju

Q6600 @ 3.0 GHZ, 1.28V 2x2 GB Redline Mushkin 1000 mhz (5-5-5@15) Gainward HD 4870 512 MB Western Digital Caviar 640 GB Fortron 650w Spire Fourier IV

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

odaberem datum i sve lipo, i ono piše system restore i dođe mi user account, upišem lozinku i pojavi se your system can not be restored tako nešto

16 godina
odjavljen
au. takvo nešto još nisam vidio. hm. ako ga kako drugačije ne uspiješ osposobit, jedino reinstall ostaje.....
16 godina
neaktivan

da ja sad kao gnjavim čovika da mi reinstalira sve zbog msn-a...hm pa nisan poludila. el ja nešto krivo radin tamo, mislin el moran ono nešto create kliknit ili....

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice