MSN Problem

poruka: 47
|
čitano: 16.194
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
RE: MSN Problem

pa nije valjda to onaj standardni virus MSNa koji šalje spam poruke mojim kontaktima kao "check out this link, I've seen you here"??

i ne vjerujem da mi je netko neovlašteno koristio acc, to mi je kučni pc, sve je sigurno.

14 godina
neaktivan

danas ujutro skužio da se nemogu spojiti niti na fejsbuk. Viče Kaže mi http://i55.tinypic.com/j9r7tk.gif

sve više sumnjam da mi neko ishakirao i msn i fejsbuk zajedno, pa se zato ne mogu spojiti više ni na jedan.

da ne pišem u odgovarajućoj temi, jel mi može netko ovdje odgovorit što da radim da si vratim fejsbuk profil??

kontaktirao sam fejsbuk podršku, ovakvi mi odgovori stizali:

Hi,

We currently do not have a registration under this email address.  Unfortunately, you will need to go through the sign up process again.  If you experience any further problems or encounter issues logging in, please visit http://www.facebook.com/help.php?page=746.

Thanks,

The Facebook Team

Hi,

We’re sorry to hear that you’re experiencing this issue. Unfortunately, we won’t be able to respond to your email directly, but we’ve included information and resources in this email that should provide support.

Take a minute to scan the list below and find the item that best describes your problem. Then, scroll down to view further instructions.

1.    I can’t log in and need to reset my password.

2.    I’m receiving error messages when I try to log in to Facebook.

3.    I lost access to or can’t remember which email address I use to log in to Facebook.

4.    I registered with my mobile number and now I can’t log in.

5.    My problem isn’t listed here.

1...

2...

3. I lost access to or forgot which email address I use to log in to Facebook.

• Try logging in with any other email addresses that you own. If an email address that you can still access is associated with an account, but you forgot your Facebook password, request that a new password be sent to this email address.

• If you registered a username, try logging in using your username and password. A username is your personalized Facebook URL (web address) and appears in the location bar of your browser after "http://www.facebook.com/" when you view your profile. After logging in, visit the Settings tab on the Account page to locate the email address you use to log in.

• You can ask one of your Facebook friends to view your profile and send you the email address listed on your account. To do this, ask your friend to click on the "Info" tab on your Profile page and scroll down to "Contact Information." Once you receive this information, try logging in with that email address.

• If this doesn’t solve your problem, you may want to consider going through the sign up process to create a new Facebook account. If you don’t already have an alternative email address to use, remember that email addresses are offered for free by many websites (e.g., Gmail, Yahoo!, etc.). We apologize for any inconvenience.

4...

5...

Thank you for contacting Facebook,

The Facebook Team

pokušao sam sve što su mi predlagali, ništa ne uspijeva.

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.9.2010 17:24 (Paulinjo).
15 godina
neaktivan
MSN Problem

Ne znam jesi probao izbrisati cache i cookiese, ali ništa te ne košta pročistiti taj dio. Obavezno ponovno skeniraj cijelo računalo na malware i jedino što ti preostaje je čekati službeni odgovor Facebooka i Live-a.

1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

naravno da jesam. i jesam.

a kako mogu znati da ću ga dobiti uopće? Mislim ako nisam poslao prijavu na pravilan način, mogu se pozdraviti sa svime.

15 godina
neaktivan
MSN Problem

Voljela bih da ti mogu više pomoći, ali na žalost ne znam riješenje tvoga problema, niti sam imala slične probleme. Sačekaj nekoliko dana i ponovi postupak ako ti se nitko ne javi. Ukoliko u mail inboxu nemaš neke bitne podatke jednostavno otvori drugu mail adresu, barem privremeno dok ne riješiš problem. Facebook profil je ipak nešto vrijedniji i ne preostaje ti ništa drugo osim prijave krađe i čekanja njihovog odgovora.

Za sljedeći puta savjetujem ti da biraš nešto duže i kompliciranije passworde i da ih povremeno mijenjaš čisto radi sigurnosti.

Nadam se da ćeš uspijeti Namigiva

1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
GigaGirl kaže...

Facebook profil je ipak nešto vrijedniji i ne preostaje ti ništa drugo osim prijave krađe i čekanja njihovog odgovora.

Za sljedeći puta savjetujem ti da biraš nešto duže i kompliciranije passworde i da ih povremeno mijenjaš čisto radi sigurnosti.

Nadam se da ćeš uspijeti Namigiva

oke, da. daj mi još samo reci na kojem linku mogu prijaviti krađu fejsbuk profila.

15 godina
neaktivan

http://www.facebook.com/help/?topic=security

Pogledaj ovdje pa potraži ono što ti odgovara.

14 godina
neaktivan
MSN Problem

Pozz....nezz jel samo meni ali odkako sam stavio msn 2011...problemi...označim na početku da mi se diže automatski sa windowsima..i nekada se digne automatski a nekada zapne na prijavi..šta napravit?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MSN Problem

pozdrav, evo imam proble, kolko vidim potrebno ju updejtati msn na verziju ovu novu 2011, sve bi to bilo oke, al posto imam XP sp3, baca mi neki eror,  pokaze mi se ono dont send eror, reko dobro, i izbrsem sada cijeli MSN, i skinem novu verziju i ocu ju instalirat i kaze mi da nije valid win-32 application... u cemu je problem i znali tko rijesenj za to?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pedjo99 kaže...

pozdrav, evo imam proble, kolko vidim potrebno ju updejtati msn na verziju ovu novu 2011, sve bi to bilo oke, al posto imam XP sp3, baca mi neki eror,  pokaze mi se ono dont send eror, reko dobro, i izbrsem sada cijeli MSN, i skinem novu verziju i ocu ju instalirat i kaze mi da nije valid win-32 application... u cemu je problem i znali tko rijesenj za to?

Jesi skinuo pravu verziju?

da nije sta ostalo od stare verzije.

http://www.computerhope.com/issues/ch000726.htm

15 godina
neaktivan
MSN Problem
Ovako imam W7 i ovaj novi msn 2011 ...
Eh sad da vas pitam kako da promijenim nick , trazio sam 2 sata al nisam mogao naci
na mom prozoru pise (kad sa nekim pricam) moje ime i prezime says --- a na prozoru te druge osobe moj nick says

Mozel ko pomoci?
[url=http://www.gametracker.rs/index.php?page=server_info&ip=217.26.67.179:27041][img]http://www.gametracker.rs/banner1.php?color=siva&ip=217.26.67.179:27041[/img][/url]

0 0 hvala 0
16 godina
Nabrzaka?? kaže...
Ovako imam W7 i ovaj novi msn 2011 ...
Eh sad da vas pitam kako da promijenim nick , trazio sam 2 sata al nisam mogao naci
na mom prozoru pise (kad sa nekim pricam) moje ime i prezime says --- a na prozoru te druge osobe moj nick says

Mozel ko pomoci?

nemožeš iz msn-a, moraš ime promjeniti na home.live.com

da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
15 godina
neaktivan
MSN Problem
Odem na home.live.com
i ima moje ime i prezime i krenem promijeniti ono kaze moras unijeti i last name
mozel ako vam nije mrsko da mi ono kaze gdje kako trebam naci ;)
[url=http://www.gametracker.rs/index.php?page=server_info&ip=217.26.67.179:27041][img]http://www.gametracker.rs/banner1.php?color=siva&ip=217.26.67.179:27041[/img][/url]

0 0 hvala 0
16 godina
Nabrzaka?? kaže...
Odem na home.live.com
i ima moje ime i prezime i krenem promijeniti ono kaze moras unijeti i last name

ma kada se logiraš negdje sa strane bi trebao imati prozor za promjeniti ime

neznam gdje točno jer ne koristim messenger

da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
15 godina
neaktivan
Nabrzaka?? kaže...
Odem na home.live.com

Jesi gledao pod profil tamo treba biti ako se ne varam.

16 godina
protjeran
MSN Problem

Nisam htio otvarat temu,posto ih ima pun k.

Evo problem je sljedeci blokirali su mi MSN

da li je hackan ili nesto drugo,to neznam.

Pa mi je rekao frend da bi morao novi napraviti,

preko hotmaila.Ali ja neznam kako to ide.Pa ako netko

ima nekakav tutorial da pogledam?Hvala

born to be gamer
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: MSN Problem
brhgzugfewu kaže...

Nisam htio otvarat temu,posto ih ima pun k.

Evo problem je sljedeci blokirali su mi MSN

da li je hackan ili nesto drugo,to neznam.

Pa mi je rekao frend da bi morao novi napraviti,

preko hotmaila.Ali ja neznam kako to ide.Pa ako netko

ima nekakav tutorial da pogledam?Hvala

evo na ovom linku imaš kako napraviti novi profil, i onda kad to naparaviš otvoriš msn, program i onda se tamo ulogiraš i to je to....

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice